Bogdan Chipirliu, golul 10 al sezonului de Liga 2 și aduce un succes capital pentru Steaua: ”De acum trebuie să legăm victoriile și să intrăm în play-off”

Andrei PASCU 13 Nov. 2023, 21:17 Liga 2
Bogdan Chipirliu, golul 10 al sezonului de Liga 2 și aduce un succes capital pentru Steaua: ”De acum trebuie să legăm victoriile și să intrăm în play-off”

Steaua a câștigat partida cu FK Miercurea Ciuc, din etapa a 13-a a Ligii 2, de pe teren propriu. A marcat în partea a doua, prin Bogdan Chipirliu, iar confruntarea s-a terminat cu victorie la limită, 1-0.

”Militarii” au terminat la egalitate prima repriză a confruntării cu trupa lui Robert Ilyeș, dar Chipirliu și-a dus echipa pe locul 7, la un punct de play-off.

Bogdan Chipirliu a marcat iar pentru Steaua, în partida cu FK Miercurea Ciuc, scor 1-0

Abia în minutul 78 a punctat Steaua, prin Bogdan Chipirliu, care demonstrează că și în acest sezon duce greul în atac pentru formația sa. Are 10 goluri în acest sezon de Liga 2, iar Steaua a marcat 23 în total, în cele 13 etape scurse din campionat.

Ne bucură această victorie, suntem fericiți, era important să câștigăm. Am urcat pe locul 7, ne-am apropiat de play-off, obiectivul nostru. Acum, urmează pauza, iar apoi, de etapa următoare, sper să intrăm în primele șase echipe.

Nu contează cine marchează, important e să câștige echipa. În ultimul timp nu am legat victoriile și asta a fost o problemă, dar sperăm ca de acum înainte să legăm victoriile și să intrăm în play-off.

(N.r. – Au venit puțini spectatori) Este adevărat, dar e și luni, s-a jucat la 17:30, poate mulți sunt la muncă. Cei care au venit ne-au susținut și ne bucurăm. Dar, sperăm să fie mai mulți la următoarele meciuri”, a spus Bogdan Chipirliu despre partida cu FK Miercurea Ciuc, la microfonul Digi Sport, iar din tabăra Stelei a vorbit și antrenorul Daniel Oprița.

Bogdan Chipirliu, cel mai bun marcator din Liga 2 în ultimele două ediții

Bogdan Chipirliu pare că poate să devină din nou cel mai bun marcator din Liga 2. S-a situat pe locul 1 și în precedentele două ediții ale campionatului, cu 15, respectiv 17 goluri înscrise pentru Steaua.

Performanța a fost bifată și la capătul sezonului 2016/2017 de Liga 2, când a înscris nu mai puțin de 30 de goluri pentru Juventus București, cu care reușea atunci promovarea în prima ligă.

  • Atacantul gălățean de 31 de ani a jucat în cariera sa pentru Oțelul, Dunărea Galați, Fortuna Poiana Câmpina, Juventus București, Astra, SCM Gloria Buzău și Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-concluzii-dupa-steaua-fk-miercurea-ciuc-1-0-19292903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-a-reactionat-dupa-partida-steaua-fk-miercurea-ciuc-scor-1-0-19292904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-fk-miercurea-ciuc-pun-punct-etapei-a-13-a-a-ligii-2-19292801

Andrei PASCU 13 Nov. 2023, 21:17 Liga 2
Pe aceeași temă