Bogdan Andone este în Timișoara, pentru a semna cu Politehnica

Anda DELIU 16 Jun. 2022, 13:05 Liga 2
Bogdan Andone este în Timișoara, pentru a semna cu Politehnica

Bogdan Andone (47 de ani) este aproape de a deveni noul antrenor al echipei Poli Timișoara, urmând a reveni în activitate după un an și două luni de când stă pe tușă după despărțirea de FC Voluntari.

De ieri seară, antrenorul originar din Aiud și stabilit în Pipera (București) a ajuns în orașul de pe Bega, pentru a semna contractul cu alb-violeții, pe care îi va conduce din nou, după o pauză de patru ani.

Bogdan Andone s-a întors la Timișoara și negociază contractul cu Politehnica

Liga2.ro a scris încă de acum 9 zile că Bogdan Andone a fost în vizită la stadionul Electrica, unde, cel mai probabil, Poli va fi nevoită să joace în noul sezon.

Informațiile noastre sunt că Andone e de ieri seară la Timișoara, iar astăzi ar urma să se semenze contractul.

Reporterul Liga2.ro a încercat să ia legătura cu antrenorul și președintele clubului, Viorel Șerban, pentru a vorbi despre această mutare, însă niciunul nu răspunde apelurilor telefonice. În ceea ce îl privește pe rectorul Universității Politehnice, Florin Drăgan, acesta a respins apelul reporterului.

Jucătorii nu știu mare lucru nici acum, unde continuă Poli și când se vor reuni

Altfel, Poli așteaptă oficial o invitație în noul sezon de Liga 2, în caz că vreo echipă, spre exemplu, Gaz Metan Mediaș, nu s-a înscris sau nu a trecut de procesul de certificare.Reamintim că echipa timișoreană a retrogradat sportiv în Liga 3 la finalul sezonului recent încheiat, după ce a pierdut barajul de menținere cu FC Brașov.

Jucătorilor nu li s-a comunicat o dată pentru reunire nici până la acest moment, când alte echipe deja au reluat pregătirile. Vara trecută, Poli a trăit tot ”haos” intersezonul și, se pare, nu a învățat mare lucru din această greșeală.

Andone a mai antrenat Poli Timișoara în sezonul 2017-2018 al Ligii 2

Bogdan Andone a demisionat în martie 2018 de la Politehnica Timișoara și a plecat în lacrimi după o întâlnire cu suporteri în care s-a dorit convingerea sa să rămână.

Acum e liber de contract din luna mai a anului 2021, după despărțirea de FC Voluntari, iar nu cu mult timp în urmă a fost în discuții pentru a prelua echipa din play-out-ul Ligii 3 SCM Zalău.

În cariera sa de antrenor principal a antrenat în Liga 2 echipele Olimpia Satu Mare (iulie 2016 – iunie 2017), ASU Poli Timișoara (iunie 2017 – martie 2018), Metaloglobus București (iulie 2018 – octombrie 2018) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (octombrie 2018 – ianuarie 2019), iar în Liga 1 le-a condus pe FCSB (iulie 2019 – august 2019), Astra (octombrie 2019 – septembrie 2020) și FC Voluntari (decembrie 2020 – mai 2021).

Poli s-a despărțit de antrenorul Nicolae Croitoru înainte de returul barajului de menținere în Liga 2 cu FC Brașov, iar la ultimul meci a fost condusă de antrenorul interimar Antonio Foale.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-croitoru-revine-in-fotbalul-dambovitean-dupa-experienta-nereusita-de-la-poli-timisoara-ce-va-face-antrenorul-19234737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bogdan-andone-aproape-de-o-revenire-la-poli-timisoara-unde-si-cu-cine-a-fost-surprins-antrenorul-in-orasul-de-pe-bega-19234373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-aflate-in-joc-de-glezne-pentru-un-loc-in-liga-2-ce-sanse-au-pierzatoarele-barajelor-de-promovare-sa-fie-invitate-de-frf-si-ordinea-in-care-se-ocupa-posibilele-locuri-vacante-19234550

Anda DELIU 16 Jun. 2022, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă