Blestemați! Popa și Gado sunt incerți cu Mangalia

14 Sep. 2011, 16:19 Liga 2
Blestemați!** Popa și Gado sunt incerți cu Mangalia

Ghinioanele se țin lanț de Clubul Sportiv Municipal Studențesc Iași. După ce au avut parte de un start de sezon sub așteptări, fotbaliștii ieșeni se accidentează pe capete. Numai la antrenamentul de ieri s-au rănit doi jucători. Portarul Cătălin Popa a căzut peste mijlocașul Claudiu Tudor la o fază banală și a suferit o entorsă, fiind incert pentru jocul de sâmbătă, cu nou-promovata Callatis Mangalia. În plus, Ramses Gado a părăsit și el antrenamentul accidentat și nici el nu este sigur de prezența pe teren la partida din etapa 5 a Seriei I.

Cei doi jucători se adaugă mai vechilor accidentați Laurențiu Florea, Avrămia, în timp ce Ghindaru și Aldea abia revin după accidentările suferite în startul sezonului. Cu toate aceste probleme, ieșenii nu au decât varianta victoriei în jocul cu nou-promovata din Mangalia, o echipă care a suferit două eșecuri în meciurile din deplasare.

Așteaptă o veste bună de la FRF

Clubul din Copou speră să primească, între timp, o veste bună din partea Comisiei de Competiții, din cadrul FRF care va analiza memoriul depus de CSMS la finalul jocului de sâmbătă, cu FC Snagov. La această partida, ilfovenii au folosit pe teren, în același timp, patru jucători extracomunitari, lucru interzis de regulament. Portarul israelian Baruch și fundașul brazilian Adriano au evoluat încă din startul meciului, iar Santiago Alex și Ibekwe, ambii din Brazilia, au intrat în repriza secundă fără să fi înlocuit pe vreunul dintre primii doi. În aceste condiții, CSMS ar putea câștiga jocul la masa verde (partida să fie omologată cu scorul de 3-0). Oficialii clubului FC Snagov se apără și spun că memoriul CSMS este o pierdere de bani și de timp, deoarece portarul israelian Baruch are și cetățenie română și, implicit, este comunitar.

Sursa: Bună Ziua Iași

14 Sep. 2011, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă