Bârsănel crede că Gloria ar fi terminat mai sus în clasament dacă ar fi fost ferită de accidentări: „S-a văzut cât de mult a contat”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 14:48 Liga 2
Bârsănel crede că Gloria ar fi terminat mai sus în clasament dacă ar fi fost ferită de accidentări:**

George Bârsănel, fundașul Gloriei Buzău, crede că echipa sa ar fi putut să se claseze pe un loc mai sus în clasament dacă nu ar fi existat nenumăratele accidentări din această primă parte a sezonului. Totuși, jucătorul lui Viorel Ion spune că actuala poziție este una corectă.

„Poziția a patra la finalul anului este foarte corectă, am practicat un joc bun și eu zic că este meritată pe deplin. Au fost și mulți jucători accidentați, printre care și eu. Nu știu dacă eu am lipsit foarte mult echipei, dar s-a văzut cât de mult a contat când au lipsit ceilalți jucători. Una peste alta, eu cred că am scos maximum din ce s-a putut, mai ales la ce probleme am avut”, a spus, pentru sansabuzoiana.ro, jucătorul defensiv al Gloriei.

Bârsănel s-a accidentat grav, fractură de claviculă, în chiar primul meci din campionat, în Crâng, cu SC Bacău, în care a fost titular și a fost schimbat înainte de pauză. A lipsit apoi tot turul și a revenit pe gazon în a doua etapă a returului, cu Academica Argeș, în care a fost trimis pe teren pentru ultimele minute ale jocului.

Alți jucători ai Gloriei care s-au accidentat grav în acest sezon sunt Adrian Ghinea, în deplasarea de la Pitești, și Marius Voicu, în meciul de la Bacău.

În altă ordine de idei, Viorel Ion nu vrea să schimbe prea multe în lot în această pauză de iarnă. Mulțumit de locul din campionat, tehnicianul speră să își mențină actualii jucători și să încerce achiziționarea unui fundaș, mijlocaș și atacant, însă numai dacă resursele financiare îi va permite.

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă