Balint: „Pentru o iarnă liniștită trebuie să câștigăm meciul cu Farul”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:21 Liga 2
Balint:**

Unirea Tărlungeni va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu Farul Constanța

„Pentru o iarnă liniștită trebuie să câștigăm meciul cu Farul”, spunea antrenorul Unirii Tărlungeni, Laszlo Balint, înaintea meciului de sâmbătă, ultimul pe teren propriu al brașovenilor în 2013.

„Vor reveni Brujan și Tatarciuc astfel că avem lotul complet pentru meciul cu Farul, unul foarte important pe care sper să-l câștigăm. Avem nevoie de puncte atât pentru clasamentul general, cât și pentru play-out, pentru că și Farul a ieșit din primele șase locuri după ultimele rezultate”, a spus Balint.

De cealaltă parte, constănțenii debordează de optimism și sunt convinși că vor pleca cu trei puncte de la Tărlungeni. „Sunt convins că putem lua cele trei puncte la Tărlungeni, pentru că nu întâlnim o echipă de nivelul celor care se luptă pentru calificarea în play-off. Până la urmă, este o nou promovată și noi ar trebui să plecăm din postura de favoriți. În plus, vrem să răzbunăm ghinionul din tur, când am ratat o lovitură de pedeapsă și alte câteva mari ocazii. Unirea este o echipă disciplinată, foarte agresivă pe teren propriu, care are în componență câțiva jucători cu experiență. Noi nu avem mari valori, iar rezultatele de până acum au fost obținute datorită muncii depuse de întreaga echipă”, a declarat antrenorul principal al Farului, Ion Răuță, în presa locală din Constanța.

După 14 etape, Farul ocupă locul 7 în Seria I cu 15 puncte, în timp ce Unirea se află pe locul 9 cu 9 puncte.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă