Bâlbă se antrenează în Copou, Grozavu nu îl vrea

19 Oct. 2011, 12:11 Liga 2
Bâlbă se antrenează în Copou,** Grozavu nu îl vrea

Primit de antrenorul Ionuț Popa să se pregătească în Copou alături de echipierii lui CSMS Iași, fostul golgeter al Politehnicii, Ionuț Bâlbă, speră să-i convingă pe oficialii ieșeni că poate pune umărul la tentativa ieșenilor de a reveni în prima ligă. Bâlbă a jucat și într-un joc școală, ieri, împotriva juniorilor de la CSMS, iar antrenorul Ionuț Popa pare dispus să-i dea credit atacantului, deși acesta nu a mai evoluat de jumătate de an, în condițiile în care echipa suferă vizibil în compartimentul ofensiv. De o cu totul altă părere este managerul general Leo Grozavu, care se opune venirii lui Bâlbă la CSMS.

„Bâlbă s-a antrenat cu echipa și atâta tot. Nu negociez cu el revenirea lui în Copou și nici nu intenționez acest lucru. Dacă intenționam să îl aduc la echipă, discutam primul cu el. Nu știu cât de pregătit este Bâlbă să joace un meci oficial, el nu a mai jucat de multe luni, chiar dacă antrenamente a efectuat. Și chiar dacă semnează, nu garantează nimeni că va putea juca și că va putea ajuta echipa. Eu nu intenționez să îl aduc, nu știu ce intenții are Ionuț Popa”, a declarat managerul general al echipei CSMS Iași, Leo Grozavu.

Popa vrea un atacant

De cealaltă parte, antrenorul Ionuț Popa a declarat că își dorește cel puțin un atacant nou în lot.

„Ionuț (n.r. Ionuț Bâlbă) mi-a cerut voie să se antreneze cu echipa și l-am lăsat. El s-a antrenat normal, a alergat cot la cot cu echipa, dar nu știu în ce stadiu este cu pregătirea. Nu știu dacă este nevoie de Bâlbă la echipă, cert este că am nevoie de un atacant care s-o bage-n poartă. Că este Bâlbă, că este altul, echipa are nevoie de un vârf. Dacă este liber de contract și este dispus să joace la Iași, el ar putea juca la noi. Nu știu nici ce vrea el, din câte am înțeles este în discuții cu o echipă”, a declarat Ionuț Popa.

Privitor la dorința lui Ionuț Popa de a întări atacul, managerul general Leo Grozavu a afirmat că până în iarnă sunt șanse minime să mai vină vreun atacant. „Până în iarnă trebuie să ne descurcăm cu ce avem în momentul de față în lot. Este greu să găsim acum jucători liberi care să ne și ajute”, a adăugat Grozavu.

Articol scris de Narcis Pohoață

19 Oct. 2011, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă