Azdren Llullaku, pe gânduri, deși Concordia Chiajna a învins Astra. Două aspecte scoase în evidență de albanez: ”Sper să se schimbe dacă ajungem în Liga 1”

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2021, 23:57 Liga 2

Concordia Chiajna a trăit periculos partida cu Astra, din etapa a 13-a. Chiar dacă a condus cu 2-0, în urma dublei lui Azdren Llullaku din minutele 3 și 50, formația din Giurgiu a revenit în partida de la Chiajna și a marcat pentru 2-1 în minutul 65, prin Dragoș Gheorghe.

A fost un final cu emoții pentru formația lui Claudiu Niculescu, aspect recunoscut de autorul celor două goluri. Llullaku a afirmat la interviurile de la finalul partidei că era nevoie ca ilfovenii să marcheze și golul trei pentru a închide meciul. Lipsa inspirației la finalizare a fost principalul argument al albanezului pentru care Concordia Chiajna nu a mai punctat în ciuda șanselor importante pe care le-a avut.

Azdren Llullaku: ”Trebuia să închidem meciul din prima repriză, am avut multe ocazii” 

Un alt aspect scos în față de Azdren Llullaku a fost terenul. Chiar dacă echipa sa joacă de ani de zile pe o suprafață de joc artificială, vârful a punctat că este dezavantajată, dat fiind stilul de joc pe care îl practică.

Asta deși adversarele au în principiu vizibil mai puține partide pe sezon pe terenuri cu gazon artificial și Concordia Chiajna ar trebui să fie, teoretic, avantajată. Dacă echipa va promova în Liga 1, atacantul speră să fie montată o suprafață de joc naturală.

”A fost o victorie grea din cauza noastră, am complicat-o un pic. Trebuia să închidem meciul din prima repriză, am avut multe ocazii, am combinat bine dar din păcate la finalizare am fost slabi. Începând de la mine, pentru că am ratat singur cu portarul. Nu vreau să mă scot, dar nici terenul nu e așa bun, trebuie să faci două-trei atingeri ca să dai cum trebuie.

Ne încurcă mai mult pe noi terenul, pentru că avem calitate. Dacă era un teren cu iarbă naturală, cred că meciurile se terminau altfel. Nu era complicat cum a fost azi, dar e important că am câștigat, că am luat cele trei puncte, că suntem sus. Asta contează cel mai mult. Astra a atacat în ultimele minute, asta e! Știm să suferim și o facem bine.

Ne-am relaxat, un lucru pe care nu trebuia să îl facem. Cu calitatea pe care o avem trebuia să închidem meciul foarte repede. Când nu reușești, e normal să ai emoții pentru că te pot egala. Echipa adversă vine peste tine. Trebuie să marchezi când ai ocazia”, a declarat Azdren Llullaku la finalul confruntării de la Chiajna, la microfonul DigiSport.

Petrolul, FC Buzău, FC Hermannstadt și ”U” Cluj, cele mai periculoase adversare în opinia lui Azdren Llullaku

În altă ordine de idei, fotbalistul de 33 de ani a vorbit și despre situația sa medicală, dar și despre lupta la promovare. În ce privește starea lui de sănătate, a afirmat că se află într-o perioadă bună, iar când a venit discuția despre lupta la promovare le-a numit pe cele mai importante echipe, Petrolul, FC Buzău, Universitatea Cluj și FC Hermannstadt.

Din păcate, am avut ceva probleme fizice cu spatele, dar mi-am revenit și sunt bine. Mă bucur că am ajutat echipa, dar nu contează cine marchează, important era să câștigăm, să fim sus, să nu pierdem puncte.

Petrolul nu se lasă deloc și următorul meci o să fie chiar împotriva ei. Trebuie să ne pregătim bine, să fim sută la sută pregătiți. Sunt și Hermannstadt, U Cluj, Buzău joacă foarte bine. E o luptă foarte frumoasă, noi ne dorim promovarea și o să facem tot posibilul să reușim. Sper să ajungem în Liga 1 și să se schimbe gazonul”, a mai declarat Azdren Llullaku.

  • Concordia Chiajna, cu Astra: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea (L. Ion 89′), Biceanu (Gab. Deac 46′) – Dușmanu (Piper 46′), Val. Lazăr (Val. Balint 68′), Ad. Voicu (Anghelina 79′) – Llullaku. Rezerve neutilizate: Chesneau – Bg. Manole, Puiu, Pintilie.

Concordia Chiajna a egalat ”U” Cluj, dar e pe 3 

În urma succesului cu Astra, Concordia Chiajna a egalat la puncte locul 2, Universitatea Cluj, ambele având câte 30. Ilfovenii au pus și două puncte peste locul 3, FC Hermannstadt, care în această etapă a 13-a a înregistrat primul eșec al sezonului în Liga 2, 0-1 cu Steaua.

Runda următoare este programat un adevărat duel de foc pentru Concordia Chiajna, cu Petrolul în deplasare. Ploieștenii sunt liderii campionatului, cu 36 de puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/25-de-secunde-de-protest-jucatorii-astrei-au-ramas-nemiscati-pe-teren-in-startul-meciului-cu-concordia-19209515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-astra-se-joaca-de-la-ora-2030-in-incheierea-etapei-a-13-a-a-ligii-2-trupa-lui-claudiu-niculescu-poate-urca-pe-locul-2-19209448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-eugen-trica-s-a-intors-la-fc-u-craiova-iar-viitorul-pandurii-trebuie-sa-si-caute-un-nou-antrenor-dupa-doar-sase-meciuri-19209462

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-buzau-parasita-de-sansa-se-teme-de-revelatia-fc-voluntari-inaintea-intalnirii-din-cupa-romaniei-marian-mitran-incercam-sa-castigam-dar-e-dificil-e-pe-val-in-acest-moment-an-19209435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-nu-ingroapa-securea-a-reclamat-fc-brasov-la-frf-dupa-ce-primarul-nu-si-a-respectat-promisiunea-l-a-pus-pe-antrenorul-ioan-marginean-la-zid-si-recunoaste-marea-greseala-a-19209427

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2021, 23:57 Liga 2
Pe aceeași temă