Azdren Llullaku nu-și pierde speranța în ciuda rezultatelor slabe ale Concordiei Chiajna: ”Trebuie să ne asumăm ce se întâmplă, dar nu e nimic pierdut.” Care e starea de spirit în vestiar

Andrei PASCU, Carmen MANDIȘ 06 Nov. 2020, 20:10 Liga 2

Concordia Chiajna a investit mult în vară, în pauza dintre sezoane, din dorința de a se bate la promovare. Deocamdată, echipa nu și-a găsit ritmul, fiind în partea inferioară a clasamentului. Azdren Llullaku (32 de ani) este unul dintre cele mai importante nume care au venit, și a vorbit pentru ProSport despre momentele grele de la echipă.

Azdren Llullaku: ”Punctele se pot lua, suntem jos în clasament, dar cu două, trei victorii putem ajunge sus” 

Atacantul albanez nu crede că e timpul pierdut, chiar dacă a trecut jumătate de sezon regular. Este încrezător că situația se poate regla repede, în acest moment, din punctul său de vedere, fiind mai mult o carență psihică în rândul jucătorilor. Dacă acest lucru se va remedia, atunci Concordia Chiajna poate ajunge între cele mai bune echipe din Liga 2, crede Llullaku.

Trebuie să ne asumăm toți ce se întâmplă la Chiajna, dar nu e pierdut nimic, mai e timp, mai sunt meciuri care te pot duce din nou acolo sus. Sunt jucătorii care pot să recapete încrederea. Cu un gol, două goluri poți să prinzi încredere și să duci echipa sus. Punctele se pot lua, suntem jos în clasament, dar cu două, trei victorii putem ajunge sus. Eu am mare încredere”, a spus Azdren Llullaku pentru ProSport.

Azdren Llullaku, despre problemele din vestiar: ”Fiecare gândește ce vrea, nu e problema mea” 

Azdren Llullaku este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul formației din Chiajna, cu o remunerație lunară de 5.000 de euro. În ultima vreme, s-a tot speculat că anumite nemulțumiri și starea proastă din jurul echipei ar putea fi pricinuite și de diferențele mari dintre anumite salarii.

Llullaku nu crede că acest aspect trebuie să afecteze echipa, iar fiecare fotbalist trebuie să dea totul, pentru că doar așa Concordia Chiajna poate avea șanse la promovare.

Fiecare gândește ce vrea, nu e problema mea și nici nu trebuie să fie problema lor. Dacă vor să vorbească, trebuie să se antreneze mai bine și să își vadă de treaba lor. Nu mă interesează, nu e problema mea asta”, a mai punctat atacantul din Albania.

Despre banii pe care îi câștigă Llullaku a vorbit și impresarul său, Bogdan Apostu. Acesta consideră că jucătorul său a semnat cu Concordia Chiajna, pe un astfel de contract, pentru că a demonstrat în fotbalul de la noi ce poate. A fost un fotbalist important în Liga 1 și atunci își merită banii.

El a venit pe bani mai mulți decât nivelul ligii secunde pentru că acum trei ani a fost golgheterul României și are o grămadă de meciuri și goluri atât în Liga I, cât și în străinătate, la echipa națională a Albaniei, deci cred că orice comparație între el și orice alt jucător al Chiajnei din Liga a 2-a este întâmplătoare”, a declarat Bogdan Apostu, pentru ProSport.

Concordia Chiajna s-a despărțit de Florin Bratu 

Vineri, Florin Bratu s-a despărțit de Concordia Chiajna! Antrenorul în vârstă de 40 de ani a ales să plece de la echipa ilfoveană după ce a văzut că nu mai are suportul conducerii.

Cel poreclit ”Mitraliera” a avut zilele trecute o discuție cu președintele Cristian Tănase, iar astăzi cei doi au discutat din nou, la telefon, și au căzut la un numitor comuna privind rezilierea amiabilă a contractului.

Antrenor interimar este Costel Orac, iar variante pentru banca tehnică sunt Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe, după cum Liga2.ro a scris în exclusivitate.

Concordia Chiajna are doar două victorii în Liga 2 

Concordia Chiajna nu a reușit decât două victorii în nouă meciuri, în Liga 2. A câștigat doar împotriva celor de la Pandurii și Unirea Slobozia, iar în rest a înregistrat trei egaluri și patru înfrângeri. Ilfovenii sunt departe de locurile de play-off.

Următorul meci are loc în etapa a 11-a cu Ripensia, acasă, sâmbătă, de la ora 11:00. În etapa precedentă, timișorenii au câștigat contra celor de la Turris Oltul, cu 4-2, pe teren propriu.

Concordia Chiajna ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2, după nouă meciuri disputate în 10 etape și 9 puncte acumulate.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-bratu-a-plecat-de-la-concordia-chiajna-mesajul-antrenorului-pentru-jucatori-mi-am-reziliat-contractul-ca-sa-va-fie-voua-bine-nu-cedati-vreau-ca-lucrurile-sa-functioneze-19156168

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-thomas-chesneau-secrete-din-vestiarul-lui-psg-cum-sunt-de-fapt-vedetele-campioanei-frantei-si-ce-spune-despre-transferul-in-romania-la-concordia-chiajna-ma-asteptam-sa-dau-peste-n-19156109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalul-continua-ministerul-sportului-nu-ia-in-calcul-intreruperea-campionatelor-dupa-cresterea-cazurilor-de-covid-19-ionut-stroe-nu-vor-fi-blocaje-in-ceea-ce-priveste-competitiile-sport-19155921

 

 

 

 

 

Andrei PASCU, Carmen MANDIȘ 06 Nov. 2020, 20:10 Liga 2
Pe aceeași temă