Avrămia ratează tot turul! Se operează la menisc

13 Sep. 2011, 13:37 Liga 2
Avrămia ratează tot turul!** Se operează la menisc

Stoperul lui CSMS Iași are o leziune la menisc ce necesită intervenție chirurgicală și va rata foarte probabil tot turul campionatului.

Pentru stoperul ieșean, Adrian Avrămia (foto, în centru), fotbalist ce a cochetat chiar și cu lotul lărgit al echipei naționale în mandatul lui Victor Pițurcă, turul campionatului s-a încheiat. Dupa ce a fost consultat de medicul naționalei, Pompiliu Popescu, fotbalistul lui CSMS Iași a aflat că trebuie să se opereze de menisc. Avrămia suferă de o leziune a meniscului care necesită operație, iar perioada de pauză va fi de aproximativ două luni.

Stoperul lui CSMS a plecat ieri la București, iar joi va fi operat. „Avrămia are o problemă la menisc și, din păcate pentru noi și pentru el, trebuie operat. Doctorul Pompiliu Popescu a spus că nu este altă soluție, ața că, joi, Adrian va fi operat la București. Această accidentare vine cum nu se poate mai rău pentru el. Era într-un moment în care ajunsese chiar la echipa națională de seniori și reușise să se impună ca titular la echipa de club. Este tânăr și trebuie să fie foarte puternic, pentru că poate reveni din nou fără probleme pe teren după ce se va recupera”, a declarat Leo Grozavu, managerul lui CSMS Iași.

Articol scris de Narcis Pohoață

13 Sep. 2011, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă