„Avem probleme cu banii!”

08 Jan. 2009, 11:35 Liga 2
„Avem probleme cu banii!

La începutul săptămânii viitoare, pe luni sau marți, membrii conducerii clubului FC Snagov vor avea o ședință extraordinară în care vor stabili prioritățile pentru acest retur de campionat.În această ședință se va aduce la cunoștiință și situația contractuală a jucătorilor care nu și-au primit drepturile bănești timp de 2 luni. Se pare că situația pare a se fi îmbunătățit și jucătorii își vor primii mâine banii pe luna noiembrie, iar într-una din zilele următoare, anterioare ședinței extraordinare, aceștia își vor primii salariile și pe luna decembrie.

 

Datorită crizei financiare existente, clubul ilfovean pare a se gândi foarte serios a aduce la echipă 2-3 juniori de la echipa a-II-a a clubului FC Snagov.

 

“Trecem printr-o perioadă extrem de nefastă din punct de vedere financiar, după cum se vede. Sperăm că problemele să ia sfârșit și să ne gândim cu toții că ne așteaptă un retur destul de dificil de campionat.Dorim ca în acest retur să facem o figură frumoasă să ocupăm un loc mai bun decât cel pe care îl ocupăm momentan”, a declarat, Vlad Toader (foto, în stânga), directorul sportiv delegat al clubului FC Snagov.
 

 

 

Articol scris de Andi Sârbu
 
 

08 Jan. 2009, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă