Au îmblânzit cățelușii

28 Mar. 2009, 16:23 Liga 2
Au îmblânzit cățelușii

FC Botoșani a marcat pentru a doua oară consecutiv cinci goluri pe teren propriu reușind să învingă la scor o echipă Dinamo II ce a avut în teren mai multe vedete de la prima echipă, lider în Liga I.  Bucureștenii au deschis scorul în minutul 2, la o fază care nu anunța mai nimic, Ianis Zicu a reluat spectaculos din centrul careului, peste goalkeeperul botoșănean Ovidiu Cherecheș.

 

Două minute mai târziu, Marius Matei a restabilit egalitatea printr-un șut de la 20 de metri ce l-a lăsat spectator pe portarul dinamovist Florin Matache. FC Botoșani este la cârma jocului și rând pe rând Kano, Vrabie și Matei trec pe lângă gol. De partea cealaltă, doar Zicu a fost aproape de a marca din lovitură liberă de la 20 de metri. În minutul 19, FC Botoșani intră în avantaj, Caragea reușind să înscrie cu capul din doi metri după o pasă perfectă a lui Kano. Botoșănenii rămân în ofensivă și în minutul 37 Dragoș Grigore îl faultează în careu pe Ghiceanu. Penalty-ul este executat de Matei și FC Botoșani conducea cu 3-1.

 

Bucureștenii încep mai bine partea secundă și Mendy intrat pe teren în minutul 46 are șansa golului, dar Patache trimite în corner. În minutul 63 Zicu scapă singur, dar Cherecheș iese și respinge cu piciorul. Șapte minute mai târziu, FC Botoșani duce scorul la 4-1, prin Bogdan Ghiceanu care l-a executat pe Matache cu un șut în forță de la circa 10 metri lateral stânga. Bucureștenii își aduc aminte că unii dintre ei fac parte din prima echipă și în minutul 77 reduc din diferență prin Melinte care marchează cu capul din patru metri. Finalul aparține tot botoșănenilor care și-au propus să înscrie încă o dată cinci goluri. În minutul 86 Ghiceanu și Simao scapă pe contraatac și brazilianul duce scorul la 5-2.

 

Sport.botoșani.ro
 

28 Mar. 2009, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă