ASU Poli vrea să continue acumularea de puncte pentru play-off și la meciul cu Metaloglobus. Dan Alexa: ”Este o finală de șase puncte”

Anda DELIU 05 Mar. 2021, 22:48 Liga 2
ASU Poli vrea să continue acumularea de puncte pentru play-off și la meciul cu Metaloglobus. Dan Alexa: ”Este o finală de șase puncte”

ASU Poli Timișoara va primi duminică la amiază vizita celor de la Metaloglobus București, în etapa a 18-a a Ligii 2, pentru un joc important din perspectiva calculelor de play-off. Atât Dan Alexa, cât și jucătorii sunt pe deplin conștienți de importanța partidei care se va desfășura pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, la lumina soarelui.

Pentru acest joc, clubul a reușit să-l legitimeze și pe atacantul sârb Pavle Radunovic, pe care l-a prezentat oficial tocmai la data de 17 ianuarie.

”Avem un lot echilibrat, un joc bun. Important e să fiu inspirat la ora jocului cu Metaloglobus, pentru că este o finală. Este un joc de 6 puncte. Metaloglobus, la fel, își pune mari speranțe în jocul împotriva noastră. Dacă vor câștiga, intră în cărți cu șanse reale pentru play-off. Tot trebuia să câștigăm cu Metaloglobus. Din păcate, nu am reușit să câștigăm la Slobozia și atunci trebuie să o facem duminică, pentru că trebuie să ne menținem poziția. Peste două etape vom sta și nu vrem să depindem de jocul de la Chiajna, o echipă mult schimbată în bine, care te poate încurca”, a declarat Dan Alexa.

Alin Ignea, înainte de jocul cu Metaloglobus: ”Poate cel mai important meci din acest sezon”

Alin Ignea a analizat și el adversarul și crede că la acest meci se poate juca miza întregului sezon regular pentru Poli.

”Avem poate cel mai important meci din acest sezon. Dacă luăm cele 3 puncte suntem 90 la sută în play-off. Un meci cu o echipă bună, care și ea mai speră la play-off. Trebuie să câștigăm neapărat. Au jucători de atac cu mare experiență la Liga 1 și Liga 2, jucători cu execuție. Sper să nu le dăm ocazia să aibă situații de a marca. Au o echipă omogenă, joacă de doi ani împreună și mai au jucători cu experiență și la mijlocul terneului și defensiv”, a declarat Ignea, care a fost folosit în 11 meciuri dintre cele 16 desfășurate de ASU Poli în acest sezon și a marcat și un gol, în remiza 3-3 cu Fotbal Comuna Recea.

Cât de bun va fi terenul pe ”Dan Păltinișanu”?

La Timișoara, vremea s-a mai răcit și au căzut și câteva precipitații, dar Dan Alexa speră ca terenul de pe ”Dan Păltinișanu” să nu mai fie așa moale ca la jocul cu SCM Gloria Buzău.

”Terenul e acceptabil. Sperăm ca la ora jocului să fie mai bun decât a fost cu Buzăul. Se fac eforturi. Oamenii încearcă să-l ducă la un nivel optim. Din păcate, avem problema aceasta, dar nu avem ce face. Indiferent de gazon trebuie să arătăm bine la ora jocului și să câștigăm cele 3 puncte”, a mai spus Alexa înaintea jocului cu Metaloglobus.

Cu 28 de puncte acumulate în 16 meciuri, ASU Poli e pe locul 2 în Liga 2. Metaloglobus are 24 de puncte strânse în 15 partide și e pe locul 9. Meciul de la Timișoara are loc duminică, 7 martie, de la ora 13:00.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-a-disputat-un-nou-amical-de-data-aceasta-cu-soimii-lipova-pe-care-a-invins-o-concluziile-lui-dan-alexa-19172663

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-timisoara-socheaza-liga-2-avem-cel-mai-mic-buget-21-000-de-euro-lunar-la-30-de-oameni-de-neconceput-sa-investesti-milioane-si-sa-nu-prinzi-play-off-ul-19172318

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-incisiv-dentar-rupt-pe-jumatate-un-al-doilea-incisiv-fracturat-verdictul-medicului-dupa-ce-gabriel-lazar-si-a-luat-un-picior-in-gura-de-la-ioan-mera-arbitrul-mavriche-a-dat-doa-19172653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-18-a-a-ligii-2-debuteaza-sambata-si-se-incheie-tot-intr-o-zi-de-marti-rapid-asu-poli-si-fc-u-craiova-joaca-acasa-petrolul-sta-programul-rundei-19172164

 

Anda DELIU 05 Mar. 2021, 22:48 Liga 2
Pe aceeași temă