ASU Poli ignoră problemele de la Vâlcea. „E o chestiune cu două tăișuri”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 13:52 Liga 2
ASU Poli ignoră problemele de la Vâlcea.**

ASU Politehnica Timișoara pare să aibă o misiune ușoară în ultimul meci din 2016, cel de sâmbătă, de la ora 13:00, cu CSM Râmnicu Vâlcea, programat să se desfășoare pe stadionul Știința. Bănățenii pot profita de haosul de la CSM, club care în această săptămână a aflat că are șanse mari să fie desființat în iarnă, jucătorii au început deja să plece, iar de astăzi a rămas și fără antrenorul principal Ionel Gane.

ASU Poli are cu două puncte mai puțin față de CSM, iar cu o victorie sâmbătă ar trece peste ea în clasament. Antrenorul Sorin Brîndescu le recomandă jucătorilor săi să nu se preocupe de problemele echipei vâlcene și să se concentreze doar la meci.

„Ar trebui să nu ne intereseze ceea ce se întâmplă la Vâlcea. Am discutat și cu băieții, să nu ne luăm după presă, după ce apare despre problemele echipelor adverse, ci să ne vedem strict de treaba noastră. E o chestiune cu două tăișuri, ar putea să apară o delăsare, o relaxare din partea noastră, deoarece întâlnim o echipă cu probleme și în cele 90 de minute să fim noi cei cu probleme. Iar prin primăvară, să se redreseze situația la ei, iar noi să rămânem fără puncte. Nu ne dorim acest lucru, mai mult decât atât și moral ar fi ca noi să ne dorim să câștigăm și să ne facem punctele pe teren, indiferent de problemele pe care le au celelalte echipe. Nu ne încântă faptul că ne salvăm de la retrogradare pentru că alte echipe se desființează. Mi-aș dori să ne salvăm pe munca noastră și pe realizările noastre”, a declarat, citat de druckeria.ro, Sorin Brîndescu.

Poliștii iau în calcul doar victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea. „Va fi o partidă destul de dificilă, ținând că am avut un tur de campionat extrem de lung. Am început în august, băieții au muncit zi de zi, am ajuns la o stare de saturație, dar trebuie să strângem rândurile și să câștigăm acest joc. Ne dorim foarte mult victoria cu Vâlcea. E bine că suntem peste linie, dar și mai bine ar fi să fim cât mai departe de linie, iar acum avem șansa să depășim Vâlcea în clasament, în cazul unui succes”, a mai spus Brîndescu, care are tot lotul valid.

„Noi am fost destul de eficienți atunci când am conștientizat că trebuie să ne apărăm cu toată echipa și să atacăm cu toată echipa. Când am făcut acest lucru bine, am avut și rezultate. Când am avut scăpări, am fost expuși și greșelilor, iar echipele adverse ne-au taxat, mai ales jucătorii valoroși pe care îi au celelalte echipe. La Vâlcea, nu știu exact cine vine și cine nu. Florin Costea știu că e accidentat, Dina a plecat de la echipă. Poate ne era mai la îndemână să îl anihilăm pe Dina, pentru că îl cunoșteam, ne-am duelat cu el și în tur. Dar să ne amintim că la ei a intrat în tur un jucător pe viteză, Ceapă, care din momentul în care a fost introdus, au apărut problemele la noi în plan defensiv. Vom vedea la ora jocului cât de eficienți reușim să fim”, a mai spus Brîndescu.

Dan Constantinescu: „Însă nu cred că e foarte adevărat”

Și mijlocașul Dan Constantinescu e circumspect în privința retragerii echipei CSM Râmnicu Vâlcea și nu vrea să ia în seamă probleme existente la clubul oltean. „E un meci greu. Am auzit de ce se scrie în presă, am și citit că din vară cine investește acolo nu vrea să mai dea bani. Însă nu cred că e foarte adevărat, dacă vor lua punctele cu noi și în iarnă va fi okay poate se vor răzgândi. Ei vin aici să câștige și să-și ia banii pentru că vin sărbătorile. Va fi un meci greu, dificil, ca în tur. Jucăm acasă și ne dorim să câștigăm. E ultimul meci, ne dorim în primul rând pentru suporteri, să-i facem fericiți”, a spus, citat de pressalert.ro, Constantinescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul „Știința”, și contează pentru etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din 2016.

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă