Astra mai riscă o depunctare, iar situația în Liga 2 s-ar complica teribil. Shlomi Azulay a câștigat procesul și giurgiuvenii sunt obligați să-l plătească în 14 zile

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2021, 13:35 Liga 2
Astra mai riscă o depunctare, iar situația în Liga 2 s-ar complica teribil. Shlomi Azulay a câștigat procesul și giurgiuvenii sunt obligați să-l plătească în 14 zile

Problemele la Astra sunt departe de a fi încheiate, iar în aceste zile giurgiuvenii au primit o nouă lovitură. Atacantul israelian Shlomi Azulay (31 de ani) și-a cerut și el banii la comisii și a avut câștig de cauză, astfel că echipa din Liga 2 este obligată să îi plătească banii pe perioada petrecută la Giurgiu.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal i-a dat câștig de cauză israelianului, care a jucat la Astra în perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021. Dacă Astra nu face dovada plății în contul jucătorului în următoarele două săptămâni, în acest caz va fi din nou depuncată, cu două puncte.

Astra, în mare pericol să mai piardă două puncte în clasamentul Ligii a 2-a 

Astra nu s-ar afla la prima depunctare în acest sezon. Din cauza problemelor cu banii, a faptului că are restanțe către anumiți jucători, în acest campionat i-au fost deja scăzute, în total, 10 puncte. Practic, până acum, fotbaliștii au evoluat doar pentru a putea să ajungă cât mai repede la 0 puncte, obiectiv pe care nu l-au îndeplinit momentan.

După cinci etape din Liga 2, Astra are -2 puncte, după ce a înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere. E pe ultimul loc în clasament.

Shlomo Azulay vs. AFC Astra Giurgiu – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art.85 din RD, coroborat cu art.24.C.1.b din RSTJF, se sancționează clubul AFC Astra Giurgiu cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte.

Scăderea de puncte se aplică asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere la plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 18.08.2021 – 01.09.2021, i s-au scăzut încă două puncte.

Comisia acordă termen la data de 22.09.2021, dată la care clubul debitor va prezenta dovada plății față de jucătorul Shlomo Azulay, pentru a evita în continuare depunctarea”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Shlomi Azulay joacă acum în Israel, la Hapoel Tel Aviv. Cât a stat la Astra, a prins șase meciuri și a marcat de trei ori. Atacantul este dublu campion al Israelului, cu Maccabi Haifa în 2011 și Ironi Kiryat Shmona în 2012.

Astra poate ajunge pe plus în Liga 2, dacă trece de Ripensia 

Astra are ocazia să ajungă pe plus în clasamentul Ligii a 2-a, în etapa a 6-a, când va juca pe teren advers, la Timișoara, cu Ripensia. Dacă va câștiga, va ajunge la un punct. Confruntarea de pe Bega e sâmbătă de la 11:00, în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Astra Giurgiu

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-multumit-de-calificare-politehnicii-iasi-nu-si-de-jocul-de-la-husi-o-victorie-buna-pentru-moral-ce-spune-despre-noile-achizitii-debutante-din-primul-minut-cu-husan-19199825

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-constantinescu-promovat-ca-team-manager-la-fc-brasov-fostul-atacant-dorit-in-staff-de-ilie-stan-19199821

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/valentin-suciu-vede-victoria-la-scor-cu-sr-brasov-in-cupa-romaniei-ca-o-descatusare-a-jucatorilor-sai-inseamna-enorm-ce-spune-despre-tripla-lui-richard-jelena-19199814

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2021, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă