Argeșul se ”întărește” de la Petrolul. Meza Colli și Gabriel Deac au ajuns sub comanda lui Ionuț Badea. Piteștenii au șase noutăți în total și au anunțat și primii patru jucători de care se despart

Marius ANGHEL 11 Aug. 2020, 16:12 Liga 2

Petroliștii sunt la mare căutare după ce echipa ploieșteană a ratat promovarea în Liga 1 și vrea ”reconstrucție totală” la nivelul lotului. Ștefan Bărboianu și Ștefan Blănaru au ajuns la Turris Oltul Turnu Măgurele, iar David Meza Colli și Gabriel Deac au trecut la Campionii FC Argeș. Situația jucătorilor echipei Petrolul, cât și numele celor care au fost la reunirea ”lupilor” le poți citi pe Liga2.ro.

La reunirea fostei divizionare secunde Campionii FC Argeș, promovată în această vară de pe locul 2, au fost prezenți și șase jucători noi, patru luați din Liga 2, unul din Liga 1 și altul din Liga 3. Este vorba despre mijlocașul Georgian Honciu și atacantul Ndiaye Mediop, ambii luați de la Dunărea Călărași, despre mijlocașii Gabriel Deac și paraguayanul Derlis David Meza Colli, ambii de la Petrolul, Gabriel Matei, de la Academica Clinceni, și Jose Andre Cozma de la Hușana Huși.

În total, la primul antrenament susținut luni seară la stadionul ”Nicolae Dobrin”, Ionuț Badea a avut la dispoziție 25 de jucători.

Gabriel Deac și David Meza Colii au ajuns la Campionii FC Argeș

Revenind la jucătorii pe care Argeșul i-a luat de la Petrolul, Deac a refuzat prelungirea propusă de clubul ploieștean pentru a evolua din nou în Liga 1, în timp ce lui Meza Colli îi expirase contractul și nu a mai fost dorit de ”lupi”.

Gabriel Deac (25 de ani) a fost luat de Petrolul în vara trecută de la FC Voluntari și în acest sezon de Liga 2 a fost utilizat în 15 meciuri, în 9 ca titular, în șapte jocuri fiind înlocuit. În acest interval a marcat două goluri.

Derlis David Meza Colli (32 de ani) a semnat cu Petrolul tot la începutul sezonul recent încheiat a fost unul dintre oamenii de bază de la mijlocul terenului, a fost utilizat în 26 de meciuri, în 23 ca titular și a înscris un gol. Vârsta destul de înaintată a paraguayanului i-a făcut pe ploieșteni să nu-i mai propună prelungirea contractului.

Motroc, Brînzan, Rasoveanu și Oancea nu rămân la Argeș pentru Liga 1

Din lotul cu care s-a reușit promovarea, Ionuț Badea va renunța pentru moment la patru jucători, unii dintre aceștia urmând a fi cedați sub formă de împrumut la alte echipe unde au șanse mai mari să fie utilizați.

Vlad Motroc, Denis Brînzan, Ovidiu Rasoveanu și Dorinel Oancea sunt aceștia.

”La capitolul plecări am discutat deja cu Vlad Motroc. Era important să joace, iar aici nu prinsese prea multe minute. El e unul dintre cei care o să încerce să se dezvolte mai bine în altă parte. La fel și Denis Brînzan. Mai este Rasoveanu, pe care îl vom da împrumut. Încercăm să facem același lucru și cu Dorinel Oancea, care are calitate, dar îi trebuie neapărat jocuri. Sunt câțiva jucători care sunt deja aici de 2-3 ani și n-au reușit să joace prea mult. Pentru ei chiar este important să prindă minute mai multe la alte echipe”, a comentat Ionuț Badea.

”Avem două săptămâni pentru a pregăti noul sezon. Avem în minte și jucătorii care trebuie să meargă să joace mai mult în altă parte, dar și jucătorii pe care îi dorim să vină să îmbunătățească echipa. Din punctul ăsta de vedere suntem bine organizați și așteptăm să definitivăm în două-trei zile lotul. Lista de achiziții este stabilită, dar mai sunt câteva situații pe care nu le avem stabilite 100% la sută și urmează ca zilele viitoare să reușim să stabilim aceste coordonate”, a mai spus antrenorul echipei din Pitești.

Lotul prezent la reunirea Campionii FC Argeș:

portari: Răzvan Ducan, George Micle;
fundași: Dorinel Oancea, Dănuț Șerbănică, Andrei Tofan, Mihai Leca, Nicolae Mușat, Grigore Turda, Gabriel Matei;
mijlocași: Andrei Prepeliță, Ionuț Șerban, Ionuț Năstăsie, Nini Popescu, Răzvan Matiș, Georgian Honciu, Alin Popa, Andrei Mirică, Robert Grecu, Gabriel Deac, David Meza Colli, Andrei Blejdea, Andrei Panait;
atacanți: Vasile Buhăescu, Jose Andre Cozma, Ndiaye Mediop.

FC Argeș a început pregătirea pentru Liga IPatru noutăți la reunirea alb-violeților!Fotbaliștii de la FC Argeș au…

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Luni, 10 august 2020

Marius ANGHEL 11 Aug. 2020, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă