FC Bihor, debut cu remiză în Liga 2, după un meci modest cu Viitorul Pandurii. Argentinianul Gustavo Aragolaza: ”Singura supărare a mea este că nu am reuşit să dăm gol”

Marius ANGHEL 04 Aug. 2024, 13:06 Liga 2
FC Bihor, debut cu remiză în Liga 2, după un meci modest cu Viitorul Pandurii. Argentinianul Gustavo Aragolaza: ”Singura supărare a mea este că nu am reuşit să dăm gol”

FC Bihor a debutat, sâmbătă, 3 august 2024, în Liga 2 cu un rezultat de egalitate, scor 0-0, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Cele două echipe au oferit publicului orădean un spectacol fotbalistic modest, cu puține situații de gol.

În afară de o ocazie mare a lui Ioan Hora, venită în urma unei lovituri libere, la care mingea a șters transversala, nou-promovata s-a mulțumit cu o dominare sterilă și, în final, cu un singur punct pus în cont.

Gustavo Aragolaza, după debutul cu remiză la FC Bihor: ”Ne-a lipsit golul şi ultima pasă”

În afară de ocazia lui Hora, venită în minutul 13, FC Bihor a mai avut câteva situații la poartă prin Călin Jurj (40, șut peste), Andrei Moga (49, cu capul, defectuos, pe lângă, din 9 metri) și Deniz Giafer (75, cu capul, a scos portarul), în timp ce ocaziile celor de la Viitorul Pandurii au fost mai periculoase. Accinelli a salvat în prima repriză atât la șutul lui Andreaș (39), cât și la al lui Gavric (45). Pe final, la singura fază în care a contat în atac, Camara (83) a fost aproape să profite de o neînțelegere între Băican și portar, însă mingea s-a dus din careul mic pe lângă bară.

După joc, directorul tehnic al echipei orădene a considerat că jucătorii săi au făcut un meci bun, însă le-a lipsit doar golul. Regretă că FC bihor nu le-a putut oferi spectatorilor o victorie la primul meci de acasă.

”Cred că am făcut un meci bun, doar în prima repriză am pierdut puţin jocul de sub control. Ne-a lipsit golul şi ultima pasă. Îmi pare rău că nu am câştigat primul meci, dar băieţii au depus un efort considerabil, chiar şi clubul s-a organizat bine să avem toate condiţiile la primul meci. Singura supărare a mea este că nu am reuşit să dăm gol. Mi-aş fi dorit să facem cadou o victorie publicului nostru, dar acum avem obligaţia de a face un meci bun în deplasare în etapa viitoare.
Este foarte important că nu am pierdut pe terenul propriu și că nu am primit gol”, a spus Gustavo Aragolaza.

FC Bihor Oradea, în remiza cu Viitorul Pandurii: Accinelli – C. Jurj (Seb. Cucu 81′), Băican, Giafer, Ban – Farcaș, I. Filip – Stahl (Gunie 63′), Andr. Moga (Cherman 89′), Gitye (Curescu 81′) – Hora (cpt.)(Sg. Jurj 63′). Rezerve neutilizate: Bob – Ioviță, Gîdea, Tincău.

Meci cu Crișul Sântandrei, în Cupă, și cu AFC Câmpulung Muscel, în etapa 2 din Liga 2

În etapa a 2-a, FC Bihor joacă în deplasare la AFC Câmpulung Muscel, la baza FRF de la Buftea, sâmbătă.

Până atunci, trupa orădeană joacă în Turul 2 al Cupei României, miercuri, de la ora 17:30. FRF a pus-o pe FC Bihor să joace la echipa pe care a ”devalizat-o” în această vară, Crișul Sântandei.

De la trupa bihoreană, FC Bihor i-a luat pe jucătorii Hora și Ban, pe Sebastian Achim (team-manager), Gheorghe Ghiţ (șef al Centrului de Copii şi Juniori) și Cristian Oros (asistent al directorului tehnic).

Foto: FC Bihor Oradea

Marius ANGHEL 04 Aug. 2024, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă