„Ar fi frumos și Botoșaniul cred că merită să aibă o echipă în prima ligă”

24 Jun. 2012, 12:28 Liga 2

Noul primar susține că va aloca în continuare bani către FC Botoșani, echipa fanion a municipiului. El își dorește chiar promovarea în liga I dar spune că va trebui să facă o analiză pentru a vedea de câți bani este nevoie.

„În primul rând trebuie să facem o analiză și să vedem cum au fost folosite resursele până acum în sportul botoșănean și care au fost rezultatele. Cu siguranță vom sprijini sportul. Eu sunt un mare susținător al sportului, fiind și sportive de performanță. Știu ce înseamnă spăortul pentru o comunitate. Trebuie să vedem măsura în care aceste investiții făcute până acum în sport au și dat roade. Facem o analiză și acolo unde considerăm că este nevoie de suplimentare vom suplimenta iar acolo unde nu au fost rezultate vom face corecții”, a spus Ovidiu Portariuc care a adăugat:

„Ar fi frumos și Botoșaniul cred că merită să aibă o echipă în prima ligă dar trebuie să vedem de ce finanțare vorbim și dacă bugetul poate susține o astfel de finanțare. Trebuie să discutăm pe cifre. Eu sunt deschis oricărei colaborări”.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani susține că va continua să investească doar cu condiția ca roș-alb-albaștrii să promoveze în primul eșalon al fotbalului românesc. „Sunt convins că va continua Consiliul Local. Nu am vorbit cu noul primar. În mod cert voi avea o discuție în măsura în care domnul Portariuc va avea timp. La prima vedere cred că vor continua programul de finanțare de anul acesta. Ambiția de a ajunge în divizia A mă macină și mă gândesc ce ar trebui să fac pentru a ajunge în divizia A. Nu pot să o fac singur, din mai multe motive. Sunt lucruri care țin de component locală. În divizia A nu poți lua licență fără nocturnă și gazon încălzit. Rămân la FC Botoșani doar dacă vom avea condiții de divizia A”, a spus Vlaeriu Iftime.

Sursa: Bt online

24 Jun. 2012, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă