Apostol se va baza pe disciplină și tactică

29 Jul. 2009, 12:10 Liga 2
Apostol se va baza pe disciplină și tactică

 

Tehnicianul lui FC Botoșani, Stefan Apostol s-a declarat încântat de cursul la care a participat luni la Federație, ținut de Javier Clemente, fostul selecționer al Spaniei. "A fost benefic cursul. Mi s-a expus din partea unui antrenor cu o vastă experiență în fotbalul internațional la nivel mare, chestii rupte din joc. Normal că trebuie ținut cont de ele. Ni s-a pus pe tapet o filosofie de a antrena", a declarat Ștefan Apostol.

 

Antrenorul botoșănean a precizat că Javier Clemente le-a transmis antrenorilor să se bazeze în primul rând pe disciplină. "Javier Clemente făcea referire la jucătorii cu mare valoare, cu contracte foarte mari, care automat trebuie să se supună echipei. Disciplină tactică și disciplină în afara terenului. Orice jucător angrenat în cadrul unei echipe trebuie să se supună regulilor lotului", a adăugat Apostol

 

Tehnicianul a vorbit și despre șansele echipei sale în următorul sezon, lăsând să se înțeleagă că i s-a facut frica de retrogradare. "Cu siguranță trebuie să ne temem de retrogradare. Echipa în momentul de față este una foarte tânără care a pornit la un drum nou și care față de campionatul trecut a pierdut jucători foarte importanți. Le-am explicat jucătorilor importanța fiecărui meci din actualul campionat. Fiecare meci are semnificația lui și tot ce decurge din încărcătura sa. De aceea sperăm ca fiecare meci să fie abordat cu maximă seriozitate și să fie eliminate greșelile de la meci la meci", a declarat Ștefan Apostol.

 

Sursa: botosaneni.ro

29 Jul. 2009, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă