Antrenorul echipei Metaloglobus a trecut prin clipe grele din cauza COVID-19: ”8 zile m-am simțit foarte rău și am zăcut la pat” | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 30 Dec. 2020, 12:46 Liga 2
Antrenorul echipei Metaloglobus a trecut prin clipe grele din cauza COVID-19: ”8 zile m-am simțit foarte rău și am zăcut la pat” | EXCLUSIV

Gabriel Manu (39 de ani), antrenorul echipei Metaloglobus, pare a fi depășit perioada infectării cu coronavirus. După mai bine de o săptămănă de simptome specifice acestei maladii, tânărul antrenor s-a dat jos din pat și speră să iasă din izolare chiar în prima zi a anului 2021.

Manu a preluat echipa bucureșteană în această vară cu obiectivul de a accede în play-off și, ulterior, să obțină promovarea în Liga 1. Echipa este acum, după 15 etape, pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte, la 8 puncte de liderul U Craiova 1948 SA.

  • În 2021, Metaloglobus mai are de jucat cu Petrolul (deplasare), Aerostar Bacău (acasă), ASU Poli (deplasare), SCM Gloria Buzău (acasă), Unirea Slobozia (deplasare) și Rapid (acasă).

Manu a trecut prin clipe grele din cauza infectării cu COVID-19: ”A fost foarte dificil”

„Sunt în izolare de pe 18 decembrie, m-am simțit rău și mi-am făcut testul COVID-19. A ieșit pozitiv. 8 zile m-am simțit foarte rău și am zăcut la pat. N-am avut, paradoxal, febră, dar, în schimb, am avut dureri de mușchi, de oase. A fost foarte dificil.

Acum mă simt bine și sper ca de 1 ianuarie să ies afară. Gândul îmi este la fotbal, la Metaloglosbus și, evident, la promovarea în primul eșalon. Sper să scăpăm de pandemie și să fim iarăși cu toții pe stadion”, a declarat, pentru ProSport, Gabriel Manu.

Gabriel Manu a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf

Gabriel Manu este singurul antrenor român care are un clip de prezentare, în care afli în mai puțin de 10 minute tot ce a realizat în cariera sa de antrenor.

Florin Tene, Bogdan Merișanu, Laurențiu Reghecampf și tatăl său, Ion Manu, fosta legendă a Rapidului, redau în clip câteva dintre experiențele trăite alături de antrenorul Gabriel Manu.

În ultimii trei ani, Gabi Manu a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al Wahda și Al Wasl. Are 17 ani de antrenorat și doi ani la FRF, la Școala de Antrenori. Și-a pregătit licențele în urma unor sesiuni cu Cosmin Olăroiu, fiind prezent la antrenamentele acestuia. Și-a luat licența PRO din 2015.

Daniel NAZARE 30 Dec. 2020, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă