Antrenorul a confirmat negocierile cu Adrian Mititelu pentru preluarea FCU Craiova: ”Nu ne-am înțeles și nu știu dacă reluăm discuțiile”

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 16:24 Liga 2
Antrenorul a confirmat negocierile cu Adrian Mititelu pentru preluarea FCU Craiova: ”Nu ne-am înțeles și nu știu dacă reluăm discuțiile”

FCU Craiova este în căutare de antrenor după ce a reziliat contractul cu Marius Croitoru, înaintea etapei a 11-a din Liga 2. Oltenii sunt în discuții cu mai mulți antrenori, iar unul dintre cei contactați a fost Ovidiu Burcă!

Liber de contract de la finalul anului trecut, Ovidiu Burcă a confirmat că a purtat discuții cu oficialii echipei din Liga 2, dar că nu s-a ajuns la un punct comun. A lăsat ”ușa deschisă” pentru eventuale noi discuții, dar până în acest moment dialogul s-a sistat.

FCU Craiova l-a contactat pe Ovidiu Burcă: ”Nu s-a ajuns la un numitor comun”

Ovidiu Burcă e liber de contract de aproape un an, din noiembrie 2023, când și-a dat demisia de la Dinamo. Rezultatele din ultimele luni au dus la decizia antrenorului în vârstă de 44 de ani să plece de la formația din ”Ștefan cel Mare”. Sub comanda sa, Dinamo nu mai câștigase un meci în SuperLiga României din data de 19 august 2023, iar după aproximativ trei luni și-a anunțat demisia!

După aproape 12 luni, Ovidiu Burcă este pregătit de o nouă provocare, dar se pare că negocierile cu FCU Craiova au căzut în mare măsură, nefiind sigur că vor fi reluate. Anumite discuții, pe anumite subiecte, cu Adrian Mititelu nu l-au convins, dar este în așteptarea și altor propuneri.

Din informațiile pe care le are Ovidiu Burcă, FCU Craiova discută și cu alți antrenori, un aspect oricum ușor de intuit, pentru că oltenii vor să promoveze în SuperLiga României la finalul acestui sezon de Liga 2.

Am avut niște discuții cu dânșii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulțumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înțeles. Nu știu dacă o să mai reluăm discuțiile, probabil mai negociază și cu alți antrenori”, a spus Ovidiu Burcă pentru iamsport.ro.

Ovidiu Burcă, două promovări la rând, cu CSM Slatina și Dinamo

Ovidiu Burcă a fost antrenorul care a promovat Dinamo în SuperLiga României, la finalul sezonului 2022/ 2023 de Liga 2, după ce anterior, în precedenta experiență, a reușit să promoveze CSM Slatina în Liga 2 din Liga 3, la finalul întrecerii 2021/ 2022.

El a mai activat și pe poziții de conducere anterior celor două experiențe de ”principal”, fiind char și președinte la Rapid. A preferat, în cele din urmă, pe parcurs, să schimbe ”costumul” de conducător cu ”treningul” de antrenor.

Foto: FCU Craiova și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă