Anghelache nu vrea să mai audă de CSMS! 5 dintre jucătorii propuși de el la Iași și-au găsit deja alte echipe

21 Dec. 2011, 11:18 Liga 2
Anghelache nu vrea să mai audă de CSMS!** 5 dintre jucătorii propuși de el la Iași și-au găsit deja alte echipe

Tras pe „linie moartă” de responsabilii divizionarei secunde din Copou după încheierea turului, cel care a oferit pe tavă Iașului în vara anului trecut, când orașul rămăsese fără formație nici măcar în al treilea eșalon, o întreagă echipă de „B”, Constantin Anghelache este foarte revoltat la adresa oficialilor CSMS. Iar dacă la începutul lui decembrie își pusese mari speranțe în acea ședință de Comitet Director, cel care a mutat gratuit la Iași Tricolorul Breaza cu tot cu jucători și antrenor nici nu mai vrea acum să audă de gruparea din Copou.

Pe Anghelache nu l-a deranjat atât faptul că nu a mai fost consultat la ultimele decizii importante de la CSMS, ci mai degrabă că nu a fost invitat la acea ședință de la începutul lunii, deși oricum nu ar fi putut participa din cauza programului încărcat din acea zi. Vicepreședintele Comitetului Director al clubului ieșean le trimisese însă oficialilor din Copou înaintea respectivei întruniri o listă cu jucătorii buni din Seria I a Ligii a II-a cu care s-ar fi meritat demararea unor discuții în perspectiva unei posibile treceri la echipa lui Ionuț Popa. Așa, însă, Marincău și Oprea au ajuns la Delta Tulcea, o contracandidată a ieșenilor la promovare, în timp ce Zuluf și Ispir (toși patru fiind de la Victoria Brănești) tratează un transfer chiar pe prima scenă, iar Liuba (Juventus București) a semnat deja cu FC Timișoara.

„Dacă oamenii s-ar fi grăbit la sfârșitul lui noiembrie, i-ar fi luat fără niciun fel de probleme, dar așa s-au dus în alte părți. Am înțeles însă că CSMS caută în primul rând jucători titrați de la Divizia A, pe care Mioveniul tocmai i-a dat afară, iar fără ei era cât pe ce să câștige la Universitatea Cluj”, a precizat Constantin Anghelache.

„Eu le-am propus acum o lună celor din Copou o serie întreagă de jucători sub 24-25 de ani, care cel mai târziu din sezonul viitor vor juca în Liga I. Am înțeles însă că Iașul vrea să aducă fotbaliști care sunt deja în A, dar de care alții nici nu mai știu cum să scape”
Constantin Anghelache, vicepreședinte Comitet Director CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

21 Dec. 2011, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă