Andrei Prepeliță, încrezător în jucătorii săi înaintea meciului cu Chindia: ”Nu ne va fi ușor, dar băieții sunt foarte motivați.” Antrenorul Gloriei Buzău, despre acest început de sezon de Liga 2

Marius ANGHEL 22 Aug. 2023, 10:21 Liga 2
Andrei Prepeliță, încrezător în jucătorii săi înaintea meciului cu Chindia: ”Nu ne va fi ușor, dar băieții sunt foarte motivați.” Antrenorul Gloriei Buzău, despre acest început de sezon de Liga 2

Gloria Buzău este una dintre cele nouă echipe neînvinse în acest sezon de Liga 2 din care s-au desfășurat, cu excepția a două jocuri, trei etape, în condițiile în care doar una, CSC Șelimbăr, are punctaj maxim. Trupa din Crâng joacă în această seară, de la ora 19:00, la Târgoviște, în meciul care pune punct rundei a 3-a. Partida contra Chindiei este chiar derby-ul acestei etape.

Despre acest meci din Dâmbovița a vorbit Andrei Prepeliță, antrenorul Gloriei.

Chindia și Gloria Buzău se află în stări diferite, chiar dacă vin după victorie în Cupa României

După 0-0 în deplasare la CS Mioveni și 2-1 acasă cu CS Tunari, în primele două etape ale Ligii 2, Gloria Buzău speră să continue seria pozitivă de rezultate și după partida pe care o are programată astăzi la Târgoviște, cu Chindia, una dintre contracandidatele nu numai la play-off, ci și la promovarea directă.

De la succesul cu CS Tunari și până acum, echipele din Liga 2 au jucat și în Turul 3 al Cupei României, acolo unde Gloria a trecut cu 2-0 de CSO Plopeni, în timp ce Chindia a învins cu 5-0 altă echipă prahoveană din Liga 3, CS Blejoi.

Gloria a legat, astfel, două victorii consecutive în cele două competiții, în timp ce Chindia a reușit abia primul succes, după ce în primele două etape din campionat a remizat cu Steaua (1-1 acasă) și CSM Slatina (0-0 în deplasare), adversari mult mai dificili decât ai buzoienilor.

La Buzău a fost liniște după victoria de la Plopeni, în timp ce la Târgoviște a fost ”crimă”. Antrenorul Dragoș Militaru și stafful său au fost fați afară după aproape două luni de la instalare, iar antrenor principal a fost numit Vasile Miriuță.

Andrei Prepeliță, înainte de jocul de la Târgoviște: ”Nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieți”

Prepeliță nu a vorbit în avancronica acestei partide nimic despre ceea ce s-a întâmplat la Chindia, dacă e de părere că schimbarea aceasta va avea vreo influență asupra adversarului. A spus doar că își dorește un succes la Târgoviște.

”Este un meci dificil pentru noi. Chindia este o echipă care în ultimii ani a activat în Liga 1. Și ei, ca și noi, avem mulți jucători noi. O să fie o atmosferă frumoasă, probabil lumea va veni la stadion și sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Ne dorim să obținem toate cele trei puncte. Nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieți. Băieții sunt foarte motivați. Am discutat de la început ce obiective avem, ceea ce ne propunem, suntem conștienți că este un început în care suferim la capitolul omogenitate, la relații de joc, dar importante sunt punctele. Ne dorim să strângem punctele și, după aceea, probabil că vom arăta mult mai bine”, a spus Andrei Prepeliță.

”Undeva după etapa 8 lucrurile vor fi mult mai clare în clasament”

Antrenorul Gloriei a fost pus să comenteze și modul în care arată clasamentul în acest moment, dacă este surprins de acest debut de sezon, cu CSC Șelimbăr lider și cu nou-promovatele Corvinul și Ceahlăul aflate pe locuri de calificare în play-off.

”Nu pot să vorbesc despre clasament după doar două sau trei etape. Cred că undeva după etapa 8 lucrurile vor fi mult mai clare. Într-adevăr, sunt mult echipe care chiar dacă nu și-au anunțat dorința de a promova sunt sigură că tratează fiecare meci la victorie și sunt echipe incomode care au jucători și antrenori cu experiență”, a spus Prepeliță.

Înaintea desfășurării jocurilui de la Târgoviște, programat să înceapă de la ora 19:00, pe stadionul ”Eugen Popescu”, în încheierea etapei a 3-a a Ligii 2, Chindia se află pe locul 15, cu 2 puncte, iar Gloria Buzău ocupă poziția a 8-a, cu 4 puncte. Cine va câștiga va face un salt important în clasament.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/salarii-de-nababi-pentru-noii-sefi-ai-chindiei-trioul-cordos-stancioiu-rossi-incaseaza-mii-de-euro-in-fiecare-luna-platim-din-banii-judetului-smardoii-de-la-psd-cluj-ca-19281356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-jocurile-din-etapa-a-4-a-a-ligii-2-au-loc-de-la-ora-110019281290-19281290

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/multa-tensiune-la-targoviste-dupa-ultimele-decizii-ale-sefilor-chindiei-19281154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

Marius ANGHEL 22 Aug. 2023, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă