Andrei Blejdea regretă plecarea de la ”U” Cluj și recunoaște: ”Nu a fost decizia mea, dar trebuie să o respect!” Atacantul a părăsit echipa cu un gust amar

Andrei PASCU 04 Jan. 2022, 19:09 Liga 2
Andrei Blejdea regretă plecarea de la ”U” Cluj și recunoaște: ”Nu a fost decizia mea, dar trebuie să o respect!” Atacantul a părăsit echipa cu un gust amar

Andrei Blejdea a plecat cu un gust amar de la Universitatea Cluj. A stat doar câteva luni, ar fi vrut să continue, dar decizia clubului a fost să rupă contractul cu el. Atacantul a fost o lovitură de imagine pentru ”studenți” în vară, ținând cont de faptul că a sosit din Liga 1, de la Dinamo, dar înțelegerea a fost întreruptă în această iarnă.

Andrei Blejdea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care și-a spus impresiile, scoțând în evidență că decizia rezilierii cu Universitatea Cluj nu a venit și din partea lui. Însă, nu a avut ce face când clubul l-a anunțat că nu mai este dispus să îl țină și a respectat decizia.

Andrei Blejdea ar fi vrut să continue la ”U” Cluj: ”Le mulțumesc tuturor celor ce au legătură cu acest club minunat!” 

La baza deciziei staffului tehnic poate sta lipsa eficienței din raportul meciuri jucate-goluri. Atacantul a jucat în toate meciurile din prima parte a campionatului Ligii a 2-a, 16, marcând doar două goluri. Din cele 16 apariții, de opt ori a făcut parte din echipa de start și de opt ori a fost introdus pe parcursul meciurilor.

”Ultima zi din 2021 a fost și ultima mea zi în tricoul lui U! Nu a fost decizia mea, însă e o decizie pe care trebuie să o respect! Le mulțumesc tuturor celor ce au legătură cu acest club minunat! Urmează noi aventuri! La mulți ani”, a scris Andrei Blejdea pe pagina personală de Facebook.

Andrei Blejdea a jucat sezonul trecut la două echipe din Liga 1, Campionii FC Argeș și Dinamo

Sezonul trecut, Blejdea a jucat în Liga 1, pentru Campionii FC Argeș și Dinamo. În total, prindea 21 de partide, dar nu reușea să marcheze. 11 dintre apariții au fost bifate în tricoul piteștenilor, iar 10 în tricoul ”câinilor roșii”.

În CV-ul său mai apar echipele Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, Eintracht Braunschweig 2 (Germania), NK Kranj (Slovenia) și FC Wil 1900 (Elveția). Cu Campionii FC Argeș a reușit să promoveze în Liga 1 la finalul ediției 2019/2020, când în 25 de meciuri a marcat de 12 ori.

”U” Cluj s-a mai despărțit în această iarnă și de Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Carol Taub, Alexandru Gîț, Charles Acolatse și George Micle.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto și Universitatea Cluj 

Andrei PASCU 04 Jan. 2022, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă