Ana Maria Prodan, la un pas să fie dată afară

03 Apr. 2009, 13:55 Liga 2
Ana Maria Prodan, la un pas să fie dată afară

Ana Maria Prodan a dat cu dreptul în stângul. Vedeta a acceptat să devină moderatoarea emisiunii "Șueta de duminică" făra să se consulte cu echipa ei din Buftea. Și, se pare, fotbaliștii se consideră neglijați.

 

Ziua de miercuri a fost una grea pentru actualul președinte de la Buftea. Nașa ei, Adriana Bahmuțeanu, i-a făcut un deserviciu major anunțând pe post faptul că, începând de weekend-ul acesta, Ana Maria va deveni moderatoarea unei emisiuni de duminică. Se pare că vestea, primită pe această cale, i-a scos din sărite pe fotbaliștii din Buftea, care au mers la primar să protesteze împotriva președintelui lor. Potrivit surselor, nemulțumirea lor se referă în primul rând la faptul că au aflat de la televizor faptul că Ana Maria Prodan nu a renunțat la televiziune și în al doilea rând că, astfel, echipa lor va pica pe locul doi pe lista priorităților vedetei, în condițiile în care stau și așa destul de prost în clasament. "Greva" fotbaliștilor l-a determinat pe edil să o convoace pe Ana Maria Prodan la primărie într-o ședință care a ținut șase ore.

 

Profitând de toată această poveste, unii dintre fotbaliștii cu care Ana Maria nu a intrat pe aceeași lungime de undă au propus concedierea ei. Problema a fost dezbătuta timp de jumătate de zi, iar în cele din urmă, Prodanca a primit un ultimatum – dacă sâmbătă nu bate Snagovul, zboară de la club. Așadar, contractul de la Kanal D, pentru care negociază de luni de zile, nu i-a adus decât probleme. Conform acestuia, Ana Maria va fi nevoită să lipsească de la club două zile pe săptămână – vinerea, când filmează emisia de duminică și lunea, când devine coprezentatoarea Bahmuțeancăi.

 

cancan.ro
 

03 Apr. 2009, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă