Amical spectaculos și cu goluri multe între Unirea Constanța și Progresul Spartac. Echipa lui Dacian Nastai a avut un final de meci perfect

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 15:46 Liga 2
Amical spectaculos și cu goluri multe între Unirea Constanța și Progresul Spartac. Echipa lui Dacian Nastai a avut un final de meci perfect

Unirea Constanța și Progresul Spartac au profitat și ele de faptul că este pauză în Liga 2 și au organizat, sâmbătă, o partidă amicală la Clinceni, pe unul din terenurile de antrenament ale bazei din Ilfov. A fost un test cu goluri multe, rezultatul final fiind 3-2 pentru Unirea Constanța.

Unirea Constanța și Progresul Spartac, amical spectaculos. Gazdele, succes cu 3-2

La pauză, Progresul Spartac a condus cu 2-1. A deschis scorul prin Stefan Visic, în minutul 25, dar Unirea Constanța a restabilit egalitatea repede, după numai trei minute, prin Laurențiu Ardelean. Conform informațiilor oferite de formația lui Andrei Erimia pe pagina de Facebook, Progresul Spartac a dominat prima parte și a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol, dar cu toate acestea a intrat la cabine cu un avantaj de numai un gol.

Primele 45 de minute s-au terminat 2-1 pentru Progresul Spartac, după golul marcat de Giovani Petcu, în minutul 44. În partea a doua, Unirea Constanța a început să pună mai multă presiune, în special în ultimele 30 de minute, motiv pentru care a întors rezultatul, cu goluri marcate la ultimele faze de poartă.

Unirea Constanța a marcat de două ori pe final și a învins Progresul Spartac

S-a făcut 2-2 în minutul 84, în urma reușitei lui Rareș Trif, iar golul victoriei pentru echipa gazdă a venit în minutele adiționale, în 90+1, și a fost semnat de Robert Tudor.

  • Primul 11 al Unirii Constanța: Udrea – Cireșoiu, Zamfir, Tălmaciu, Coza, Niță, Ardelean, Enache, Lăcătuș, Longher, Chirițoiu. La pauză au intrat: Popescu, Malama, Cană, Neacșu, Mitrică, Timiș, Trif, Șerbănescu, Rober;
  • Primul 11 al Progresului Spartac: Ciontoș – Bardot, Parfeon, Leafu, Radu, Grigore, Purice, S. Matei, Florică, Petcu, Visic;
    Rezerve: Soare, Boiangiu, A. Matei, Bălăceanu, Ustinescu, Fîrtînescu, Nedelcu, Dițu, Fărăgău, Alexandrescu;

În campionat lucrurile au stat diferit. Progresul Spartac a trecut la scor de Unirea Constanța

Unirea Constanța și Progresul Spartac s-au întâlnit în acest sezon și în Liga 2, în etapa a 2-a, iar acolo lucrurile au stat diametral opus. Echipa lui Andrei Erimia a trecut de formația pregătită de Dacian Nastai fără probleme, scor 3-0.

Referitor la situațiile din clasament, Unirea Constanța este pe locul 19, penultimul, cu numai 3 puncte, dar are și un meci în minus, pentru că partida din runda a 7-a, cu Steaua, nu s-a mai disputat și va avea loc la o dată ulterioară.

De partea cealaltă, Progresul Spartac e chiar la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 10 puncte.

În runda a 8-a, Unirea Constanța va juca acasă, cu Gloria Buzău, în timp ce Progresul Spartac va întâlni Unirea Dej, pe teren propriu.

Foto: Sebastian Tătaru / Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă