”Am spart gheața în sfârșit! La cât mai multe de acum înainte”. Premieră pentru Ionuț Frăsineanu: a marcat primul gol în Liga 2 și a contribuit la victoria Unirii Dej cu Poli Timișoara. VIDEO | Nou-promovata a sărbătorit alături de fani la final

Răzvan STÎNGĂ 01 Nov. 2021, 13:41 Liga 2
”Am spart gheața în sfârșit! La cât mai multe de acum înainte”. Premieră pentru Ionuț Frăsineanu: a marcat primul gol în Liga 2 și a contribuit la victoria Unirii Dej cu Poli Timișoara. VIDEO | Nou-promovata a sărbătorit alături de fani la final

Victoria Unirii Dej cu Poli Timișoara a reprezentat o premieră pentru fundașul Ionuț Frăsineanu (23 de ani), care a marcat primul său gol în Liga 2. A deschis scorul cu formația de pe Bega, pentru ca la finalul celor 90 de minute Unirea Dej să se impună cu scorul de 2-0.

Ionuț Frăsineanu: ”Am spart gheața în sfârșit! M-am bucurat că am marcat, dar mai importat e că am luat cele trei puncte”

Fundașul utilizat de Dragoș Militaru în toate meciurile din acest campionat de divizie a doua a înscris în minutul 21, iar la final a comentat desfășurarea partidei care va fi mereu un moment important pentru el.

Speră să continue pe aceeași linie, dar cel mai important, după cum a precizat apărătorul născut în Caracal, este să câștige echipa, pentru a reuși la finalul stagiunii salvarea de la retrogradare.

A fost un meci greu, cu un adversar bătăios, dar sunt bucuros că am câștigat cele trei puncte. (N.r. – Primul tău gol în Liga 2, cum te simți?) Am spart gheața în sfârșit! M-am bucurat, dar mai importat e că am luat cele trei puncte. (N.r. – Marchezi și în meciurile următoare?) Doamne ajută! La cât mai multe de acum înainte!

(N.r. – Fanii au fost prezenți lângă gardurile stadionului, chiar dacă nu au voie în tribune) I-am auzit, le mulțumim pe această cale și îi așteptăm în continuare alături de noi. (N.r. – Cum va fi meciul următor, cu FC Buzău?) Va fi un meci tot așa, de luptă, și sperăm să venim cu punct sau puncte de acolo”, a spus fundașul Unirii Dej la finalul partidei.

Unirea Dej, victorie după patru etape fără succes 

Unirea Dej venea după momente nu tocmai bune în Liga 2, nereușind să câștige în ultimele patru etape anterioare disputei cu Politehnica Timișoara. În această ordine, a cedat cu 1-3 în fața Petrolului și cu 0-1 în fața Concordiei Chiajna, iar apoi a făcut 1-1 cu FC Hermannstadt pentru ca ulterior să cedeze și în fața Universității Cluj, cu 1-3.

Victoria cu Poli Timișoara și cele trei puncte au urcat Unirea Dej pe locul 11 în Liga 2, cu 15 puncte. Etapa următoare va juca pe terenul Buzăului.

Fanii Unirii Dej, prezenți la partida cu Poli Timișoara 

La meciul cu Poli Timișoara au asistat câteva zeci de suporteri, care au stat dincolo de gardurile stadionului. La final, au cântat alături de băieții lui Dragoș Militaru și le-au transmis că sunt fericiți pentru realizările de până acum din Liga 2, primul sezon după promovarea din Liga 3.

Fanii Unirii Dej nu l-au uitat pe Gheorghe Barbu, decedat la 53 de ani. Au afișat un banner în amintirea fostului antrenor al clubului.

Foto: Flaviu Buboi/ Sport Pitures 
Video: Unirea Dej 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Nov. 2021, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă