Poli Timișoara a pierdut la Dej. Nicolae Croitoru, plin de scuze și acuze

Anda DELIU 31 Oct. 2021, 17:12 Liga 2
Poli Timișoara a pierdut la Dej. Nicolae Croitoru, plin de scuze și acuze

Victoria surprinzătoare cu Rapid din Cupa României nu ține deloc de cald în campionat Politehnicii Timișoara. Trupa alb-violetă a pierdut, astăzi, cu 2-0 în deplasare la Unirea Dej, iar la final, la a treia înfrângere consecutivă în campionat de când a preluat echipa, Nicolae Croitoru doar s-a văitat de arbitraj.

Proteste la primul gol marcat de Unirea. Mera a comis penalty

Poli nu a jucat deloc grozav la Dej, în meciul din etapa a 12-a a Ligii 2, și a avut puține ocazii în fața ”mânjilor” tineri de la Dej. În aceste condiții, ardelenii au marcat prima dată în minutul 21.

Portarul australian a ieșit să respingă o minge deviată după o lovitură liberă bătută de Manole, dar Ionuț Frăsineanu a fost mai rapid și a trimis în poartă, de unde un fundaș a și respins. Au fost proteste din partea poliștilor, deoarece golul s-a validat, iar alb-violeții au invocat o poziție de offside.

Apoi, în minutul 37, Florin Blaj a obținut un penalty în fața lui Mera, iar Mircea Manole a transformat de la punctul cu var. Poli a avut o ocazie mai importantă pe finalul partidei, la un șut din unghi al lui Ursu, iar fundașul Cristian Bocșan a fost introdus ca atacant pe final, din dorința de a câștiga talie!

  • Poli Timișoara în meciul cu Unirea Dej: Devenish-Meares – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – D. Radu (Bîrnoi 46’), R. Lazăr (Zaluschi 71’), Ignea, D. Andrei – Oct. Ursu, Gerbi (Haţegan 46’, Bocşan 78’). Rezerve neutilizate: Păduraru – Moţiu, S. Costea.

Nicolae Croitoru, doar lamentări după eșecul de la Dej

După joc, antrenorul Nicolae Croitoru nu a vorbit de altceva decât despre arbitraj.

”Aşa cum ne aşteptam, a fost un joc dificil. În primul rând pentru că a venit la o distanţă foarte mică de jocul cu Rapid, în care consumul de energie a fost unul mare. Am început bine jocul, am avut o ocazie imensă, la 0-0, la o acţiune a lui Ursu şi o ratare a lui Gerbi, dintr-o poziţie foarte, foarte bună. Apoi, am primit două goluri. Unul dintr-o lovitură liberă care, după părerea mea, nu a existat. O minge deviată şi după aceea şi o poziţie suspectă de offside. Nu aş vrea să mă pronunţ, aş vrea să văd faza, dar clar din punctul meu de vedere nu a fost fault la acea lovitură liberă. Şi la scurt timp… un penalty. Am încercat să revenim în joc repriza a doua. Din păcate, chiar dacă în mare parte din timp am stat în jumătatea adversă, nu am reuşit să ne creăm ocazii clare de gol. Am avut o singură bară, la lovitura de cap a lui Mera, dar şi la aceea s-a dictat fault în atac, un fault care din punctul meu de vedere nici n-a existat”, a punctat antrenorul dâmbovițean al Politehnicii Timișoara.

Meciul de la Dej a fost arbitrat de centralul Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu) și de asistenții Cosmin Bojan (Târgu Mureş) și Alina Mihoc (Arad). Arbitru de rezervă a fost Alexandru Nicolae Suvar (Sibiu), iar observatori au fost delegați Dan Jiga (Bistriţa) și Mircea Bucur (Târgu Mureş).

Cu 10 puncte, Poli rămâne pe locul 15 în Liga 2. Sâmbătă, ora rămânând probabil să fie schimbată, fiindcă timișorenii urăsc să joace la 11:00, echipa lui Nicolae Croitoru va primi vizita celor de la CS Comunal Șelimbăr, care joacă mâine, acasă cu ”U” Cluj, în runda a 12-a.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-primele-doua-meciuri-ale-zilei-au-loc-de-la-ora-1100-la-calarasi-si-timisoara-19208051

Anda DELIU 31 Oct. 2021, 17:12 Liga 2
Pe aceeași temă