„Am încredere în lot, sunt șanse mari să promovăm!”

28 Feb. 2012, 16:37 Liga 2

Liderul seriei I a eșalonului secund, Viitorul Constanța, a revenit acasă după două stagii de pregătire efectuate în Antalya. Echipa de pe litoral se va pregăti la propria bază până la începutul returului și va mai disputa un joc amical, sâmbătă, cu Eolica Baia.

Despre peroapda de pregătire din Antalya, tehncianul Cătălin Anghel a spus: „Am efectuat două stagii de pregătire reușite. Au fost antrenamente dure, dar pot spune că toți jucătorii au răspuns bine la cerințele mele. Am avut meciuri amicale cu echipe puternice care ne-au arătat unde suntem și ce mai avem de făcut. Am încredere în lotul care a devenit, în această iarnă, mult mai numeros și mai valoros și care este gata să se lupte cu șanse reale pentru promovarea în Liga I. Știm că nu este ușor, dar cred că șansele noastre sunt destul de mari. În clasament sunt multe echipe care speră la promovare, dar nu ne interesează ce fac alții. Dacă rămânem conectați la ceea ce avem noi de făcut și câștigăm meciurile noastre sunt convins că putem promova”.

Tehnicianul echipei constănțene spune că un meci precum cel cu Eolica Baia este unul benefic pentru echipa sa. „Ne prinde bine un amical cu o echipă dintr-o ligă inferioară, dar totuși foarte bună. La Eolica Baia sunt mai mulți jucători cunoscuți ce au evoluat și în primul eșalon”, a spus Cătălin Anghel.

Articol scris de Cristian Banciu
Foto: Alexandru Raita

28 Feb. 2012, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă