„Am caștigat o echipă”

06 Dec. 2008, 14:53 Liga 2

Tehnicianul Florin Marin se bucura pentru reușita Ceahlaului din tur și spune că se bucură în special pentru jucatorii săi tineri. Managerul general al pietrenilor crede că din vară și pâna în present, Ceahlăul a caștigat o echipă tânară, cu o medie de vărsta de 23 de ani.

Cum ați caracteriza turul de campionat ?

Consider că am avut un tur foarte bun. Echipa a avut constanță în rezultate și în joc. Jucătorii merită, în primul rând, felicitări, pentru că ei, deși nu aveau experiență în vara, au dat dovada de caracter. Au muncit, s-au pregătit și au crezut tot timpul în victorie. Desigur, și staff-ul administrativ m-a ajutat foarte mult. Mi-au fost alături și secunzii mei, care sunt și ei pe un drum bun și care cred că într-un viitor apropiat, vor putea antrena Ceahlăul.

Care a fost marele câstig al Ceahlăului ?

Ceahlăul a câștigat în primul rând o echipa. A existat un spirit de echipă. În lot este o atmosferă foarte bună. Jucătorii au demonstrat devotament față de club. Dacă în vară ne doream să formăm o echipă, și numai în cazul în care aveam culoar favorabil să țintim promovarea, acum vrem să promovam. Vom aduce 3-4 jucători tineri, de perspectivă cu care ne vom întări lotul. Deja i-am vazut la lucru, i-am propus conducerii pentru transfer și, pâna pe 5 ianuarie vreau să-i am în lot. Contează mult să am tot lotul în pregatire și să ne putem pregăti pentru Liga I. Rezultatele mai puțin bune de la echipele mari, Steaua, Dinamo si Rapid au aceeași cauză: foarte mulți jucători au venit pe parcursul perioadelor de acumulări, ori, pentru a avea rezultate bune trebuie să ai tot lotul la dispoziție în perioada de pregătire.

Vă bucurați pentru reușita din tur ?

Mă bucur mai mult pentru jucători, deși această reușită înseamnă mult și pentru mine. După meciul cu CSM Ploiești, le-am spus în vestiar jucătorilor că trebuie să aibă încredere în ei, iar baieții au demonstrat că s-au impus clar în fața contracandidatelor la promovare. Eu am crezut în ei, i-am șinut permanent sub presiune, i-am motivat permanent și știu că jucatorii au avut de suferit, dar nu poți să obții rezultate dacă nu suferi. Nu renunț la niciun jucător, chiar dacă vom avea

06 Dec. 2008, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă