Alexandru Negrean e încrezător că FC Brașov va ieșit din criză: ”Timpul le va rezolva pe toate.” Mijlocașul nu și-a încurcat fosta echipă și a avut un regret la revenirea pe Cluj Arena: ”Voiam să-i simt aproape, chiar dacă sunt la echipa adversă”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2021, 15:23 Liga 2

Alexandru Negrean (20 de ani) s-a întors la Cluj ca adversar al Universității, echipă la care a început junioratul și în sezonul trecut i-a fost jucător în campionatul Ligii 2. Acum la FC Brașov, mijlocașul originar chiar din Cluj-Napoca a intrat pe finalul jocului de pe Cluj Arena, când scorul era deja în favoarea gazdelor, și n-a reușit să aducă plusul prin care formația sa cel puțin să egaleze.

Negrean, după al șaselea eșec consecutiv al Brașovului: ”Sunt mici greșeli, noi suntem tineri”

După eșecul cu 0-1 cu ”U” Cluj, FC Brașov a ajuns la șase înfrângeri consecutive în campionatul Ligii 2, ultimele patru cu Andrei Șanta antrenor, însă Negrean nu este deloc îngrijorat. Crede că timpul le va rezolva actualele probleme din joc și echipa va reuși să aibă și rezultatele așteptate, care să o ridice din partea inferioară a clasamentului.

”Avem șase-șapte înfrângeri, nu știu de ce nu merge jocul. Jucăm bine, pot să zic că azi nu am avut foarte multe ocazii, dar în a doua repriză i-am văzut cam speriați în ultimele minute (n.r. – referindu-se la adversari, la jucătorii Universității Cluj), chiar dacă în prima parte au jucat mai bine. Și în meciurile trecute am luat gol în minutul 90, și cu Chiajna am condus și am fost întorși. Nu aș pune situația asta pe ghinion. Eu zic că sunt mici greșeli, noi suntem tineri, avem media de vârstă 22-23 de ani și eu zic că timpul le va rezolva pe toate”, a spus Negrean la microfonul DigiSport, la finalul jocului de pe Cluj Arena.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Florian Haită în minutul 56.

Îi pare rău că n-a putut asculta nici de această dată galeria Universității

Negrean a evoluat în 24 de meciuri pentru ”U” Cluj în sezonul trecut de Liga 2 și a înscris un gol, cel decisiv al partidei din deplasare cu CS Mioveni (scor 1-0). Cu toate acestea, clubul la care a început junioratul și mai apoi a plecat la Academia lui Gheorghe Hagi nu l-a menținut în lot și pentru acest campionat, astfel că a ajuns la nou-promovata FC Brașov, unde până acum are 12 meciuri disputate din totalul de 13, însă încă nu a apucat să înscrie.

Pe Cluj Arena, în meciul de ieri, a fost introdus în minutul 71, în locul fundașului Ivan Fustar, însă nu a reușit cu coechipierii săi să marcheze măcar golul egalizator, chiar dacă în minutele de final FC Brașov trebuia să primească un penalty la o intervenție în careu a lui Alarcon asupra lui Mitroi.

Negrea a mai vorbit după joc despre revenirea pe Cluj Arena și faptul că a simțit lipsa suporterilor, chiar și ca adversar acum.

”Este un sentiment plăcut oricând mă întorc aici, acasă, pentru că aici am început junioratul. E rău fără spectatori, ca și anul trecut. Îmi pare rău, pentru că voiam să-i simt aproape, chiar dacă sunt la echipa adversă, dar i-am salutat acum, am fost afară și mereu mă voi întoarce foarte bine aici”, a vorbit Negrean.

Meci de ”care pe care” cu Poli Timișoara

În etapa următoare, FC Brașov joacă pe teren propriu un meci al suferinței cu Poli Timișoara. Bănățenii au două puncte în plus în acest moment, iar echipele sunt vecine de clasament, pe pozițiile 16, respectiv 17.

”M-am uitat pe clasament. Meciul e care pe care. Batem, suntem peste ei. Ne bat, aceeași situație”, a spus Negrean despre jocul cu timișorenii.

Foto: Alex Nicodim și Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/succesul-la-limita-cu-fc-brasov-si-multele-ocazii-ratate-nu-o-ingrijoreaza-pe-u-cluj-robert-panduru-felicit-jucatorii-pentru-daruire-pentru-cat-au-alergat-pentru-cat-isi-19209404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florian-haita-decisiv-pentru-u-cluj-cu-fc-brasov-trebuie-sa-fim-putin-mai-atenti-in-fata-portii-sa-transam-meciul-mai-repede-ce-spune-despre-jocul-cu-steaua-19209392

https://liga2.prosport.ro/seria-1/haita-readuce-u-cluj-pe-locul-2-fc-brasov-o-incaseaza-si-pe-cluj-arena-si-a-ramas-pentru-urmatoarele-meciuri-fara-antrenorul-santa-si-portarul-mutu-19209358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-fc-brasov-se-joaca-de-la-ora-1730-echipa-lui-erik-lincar-revine-pe-cluj-arena-cea-a-lui-santa-spera-la-puncte-dupa-cinci-etape-de-seceta-19209280

Marius ANGHEL 09 Nov. 2021, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă