Alberto Olaru, sărbătoritul zilei la Petrolul! A împlinit 24 de ani în ziua amicalului cu Zimbru Chișinău, iar Nae Constantin i-a făcut cadou banderola de căpitan: ”Cu toții tragem pentru promovare, avem un singur țel”

Andrei PASCU 24 Mar. 2022, 13:47 Liga 2

Alberto Olaru a fost integralist în jocul amical disputat de Petrolul miercuri, 23 martie, cu Zimbru Chișinău (scor 3-0). A fost o zi specială pentru jucătorul ploieștenilor, care a împlinit 24 de ani. Deși în campionat nu e om de bază în echipa lui Nicolae Constantin, fundașul speră să ajute cât mai mult în play-off.

Cu moldovenii, Olaru a primit și banderola de căpitan.

Alberto Olaru: ”Cu toții tragem pentru promovare, toți avem un singur țel”

Olaru nu are planuri personale într-un sezon atât de important pentru Petrolul, ci își dorește ca echipa să promoveze în Liga 1. A promis că atunci când Nicolae Constantin va miza pe el va încerca să ajute cât poate, să pună umărul la obiectivul Petrolului.

Constantin le-a transmis și jucătorilor faptul că lupta din play-off nu e încă tranșantă, Olaru precizând că avansul Petrolului față de locul 3, ”U” Cluj, de șapte puncte, nu e unul prea liniștitor.

Sunt puțin trist că am îmbătrânit cu un an, dar sunt în floarea vârstei și încerc să mă pregătesc cât mai bine, să ajut echipa. Încerc să fac asta, când e nevoie de mine să ajut echipa și să nu dezamăgesc. Cu toții tragem pentru promovare, toți avem un singur țel.

Lupta la promovare nu este decisă, dar suntem băieți inteligenți, foarte muncitori și am încredere că vom promova în acest an.

Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor că sunt alături de noi în aceste clipe și sper ca la vară să ne bucurăm de promovare”, a spus Alberto Olaru după amicalul cu Zimbru Chișinău.

Alberto Olaru a prins doar trei meciuri în Liga 2, în acest sezon

În acest sezon de Liga 2, Alberto Olaru a prins doar trei meciuri (132 de minute) pentru Petrolul, fiind utilizat în duelurile cu FK Miercurea Ciuc, Viitorul Pandurii și ”U” Cluj, toate din sezonul regular. În toate a intrat pe teren din primul minut, dar doar în duelul cu gorjenii a jucat 90 de minute.

Alberto Olaru ar putea prinde ceva minute consecutive în această perioadă. După duelul de miercuri cu Zimbru Chișinău, Petrolul va mai avea un amical, cu FC Voluntari, sâmbătă de la ora 11:00. Partida de verificare a fost programată pe terenul formației din Liga 1.

Foto: Cristi Stavri / Petrolul Ploiești
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-atins-obiectivele-in-partida-cu-zimbru-chisinau-impresiile-lui-nae-constantin-in-urma-succesului-categoric-impotriva-moldovenilor-19224512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-greva-la-viitorul-pandurii-jucatorii-au-refuzat-sa-se-mai-antreneze-din-cauza-restantelor-salariale-reactia-lui-eugen-trica-19224516

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dat-afara-de-la-astra-abdul-fatai-adeshina-a-ajuns-in-prima-liga-din-bosnia-si-hertegovina-19224528

Andrei PASCU 24 Mar. 2022, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă