Al doilea transfer al iernii pentru ”U” Cluj vine tot de la Poli Iași. Costel Enache: ”Negocierile sunt groaznice. Prețurile au luat-o razna.” De ce nu s-a prezentat Gabi Tamaș la reunire

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Jan. 2021, 17:57 Liga 2
Al doilea transfer al iernii pentru ”U” Cluj vine tot de la Poli Iași. Costel Enache: ”Negocierile sunt groaznice. Prețurile au luat-o razna.” De ce nu s-a prezentat Gabi Tamaș la reunire

”U” Cluj a oficializat transferului lui Donaldo Acka (23 de ani), albanezul-grec de la Poli Iași, iar a doua mutare din această iarnă vine tot de la echipa lui Daniel Pancu.

Lucas Chacana (27 de ani) mijlocașul argentinian de bandă, folosit în doar 5 partide în acest sezon de echipa din Liga 1 (doar 140 de minute), va ajunge duminică la Cluj-Napoca.

”O să vină. Erau niște discuții astăzi de semnat contractul, de semnat niște documente, de predat echipamente, apartamente ce mai era. Probabil duminică va fi și el aici. Negocierile cu jucători liberi sunt groaznice în perioada asta. Prețurile au luat-o razna și este important să luăm deciziile cele mai bune pentru echipă, nu să fim hazardați. Din punctul meu de vedere, cred că schimbări masive în lot nu aduc lucruri bune. Omogenitatea, continuitatea ar fi lucruri mai bune pentru noi. Sigur, sunt poziții unde este nevoie de îmbunătățire sau de concurență mai bună, dar trebuie să găsim cele mai bune soluții, nu să îi schimbăm din nou în vară. Căutăm să avem un profil asemănător între jucători”, a povestit Costel Enache.

În sezonul trecut, Chacana a prins ceva mai multe meciuri la Poli Iași: 16, în care a bifat 632 de minute pe teren și a înscris un gol.

Gabi Tamaș întârzie. Enache vrea întăriri pe trei posturi

Reunirea clujenilor s-a produs fără Gabi Tamaș, fundașul central urmând să revină abia zilele viitoare din vacanță.

”Probabil că din modul nostru de organizare prea pripit, pentru că din cauza Cupei României a trebuit să aducem antrenamentele cu 3 zile mai devreme, el avea deja biletele luate. Asta este, o să lipsească la antrenament, dar o să facem individualizare cu el”, a spus antrenorul lui ”U” Cluj, care își dorește ca trei posturi să fie acoperite, în această perioadă. ”Avem nevoie de mijlocaș central și mijlocaș ofensiv și mai căutăm un atacant, care să vină lângă Cristi, care să-i facă o cuncurență reală”, a spus Enache.

Se face și lista plecărilor la ”U” Cluj

Clujenii au și în plan să mai renunțe la unii jucători din lot.

”Vom renunța, am renunțat și vom renunța la anumiți jucători, ca să putem face loc la alții. Am tot spus-o că avem un lot foarte bun, dar întotdeauna e loc de mai bine. Ne dorim să aducem doi trei jucători, care să vină din poziția de titulari și să ne aducă acel plus valoare de care avem nevoie. Am avut fluctuații din tot felul de motive și cred că toată perioada de vacanță am avut cel puțin 2-3 ore pe zi de conferință video sau telefonică cu staff-ul și am încercat să găsim răspunsurile la problemele care s-au ivit în toată această perioadă. Să sperăm că suntem capabil să schimbăm lucrurile care au mers mai puțin bine, să aducem îmbunătățiri, să fim foarte buni în aceste finale pe care le avem. Ne dorim să se întoarcă suporterii cât mai repede. Stadionul arată senzațional, dar e pustiu. Alături de suporteri vom fi mai puternici, cu siguranță”, a spus Daniel Stanciu.

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Jan. 2021, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă