Deși consemnează trei eșecuri la rând și are golaveraj 0-10, AFC Câmpulung are încredere înaintea partidei cu CSC Șelimbăr. Cum a prefațat Marius Beatu întâlnirea

Andrei PASCU 18 Oct. 2024, 16:51 Liga 2
Deși consemnează trei eșecuri la rând și are golaveraj 0-10, AFC Câmpulung are încredere înaintea partidei cu CSC Șelimbăr. Cum a prefațat Marius Beatu întâlnirea

AFC Câmpulung Muscel vrea rezultat pozitiv în etapa a 10-a din Liga 2, când va avea parte de un meci dificil, cu CSC Șelimbăr, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11:00, pe terenul propriu. Duelul, la fel ca toate confruntările rundei, va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Marius Bratu are încredere după întâlnirea amicală din pauza competițională, când AFC Câmpulung Muscel a trecut cu 1-0 de Campionii FC Argeș. Însă, echipa nou-promovată are trei eșecuri la rând în campionat, 0-3 cu Corvinul Hunedoara, 0-3 cu Metaloglobus și 0-4 cu Chindia Târgoviște.

AFC Câmpulung Muscel, meci cu CSC Șelimbăr în etapa 10 din Liga 2

Totuși, deși are trei eșecuri la rând în campionat, încrederea este la cote bune la AFC Câmpulung Muscel, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 a reușit omologarea arenei din localitate de câteva săptămâni, disputând acasă ultimele dueluri din campionat.

În plus, acum întâlnirea cu CSC Șelimbăr va fi abordată de AFC Câmpulung Muscel cu doi noi jucători în lot, fiind achiziționați Mario Mitoi (mijlocaș, 20 de ani, ex Campionii FC Argeș) și Ianis Oprișan (mijlocaș, 18 ani, împrumutat de la Rapid).

Marius Bratu a evidențiat faptul că duelul e unul cât se poate de important, mai ales că echipa lui și clubul din Șelimbăr vor fi adversare directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare la cum arată lucrurile, probabil parte din play-out-ul Ligii 2 la finalul întrecerii regulare.

Suntem în fața unui joc foarte important, la fel ca toate celelalte de până acum. Venim după o pauză de două săptămâni, în care am disputat și un joc amical împotriva celor de la CFC Argeș, o echipă bună pe care am reușit să o învingem. Avem moralul bun și sper să obținem un rezultat pozitiv și în campionat.

Ne dorim să facem un joc consistent, la finalul căruia să obținem victoria. Trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține punctele puse în joc. Vom putea conta și pe cei doi jucători legitimați în această săptămână, Mario Mitoi și Ianis Oprișan.

Mitoi este un jucător tânăr, talentat, care face foarte bine banda. Am auzit multe lucruri frumoase despre el. Oprișan este un jucător puternic de atac, care s-a pregătit cu noi în această perioadă. Prin venirea lor am completat posturile de underi, unde eram deficitari.

Venirea lor este un plus și pot să spun că acum avem concurență pe aceste posturi. Sunt ok din punct de vedere fizic și sper să îi integrăm cât mai repede în angrenajul echipei”, a spus Marius Bratu, conform paginii de Facebook a AFC Câmpulung Muscel.

AFC Câmpulung, penultima în Liga 2 după falimentul Viitorului Pandurii

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment. E pe locul 20, cu 6 puncte, la egalitate cu o formație, CS Mioveni, care are însă un golaveraj superior.

În ultimele cinci meciuri are patru eșecuri, 0-1 cu Concordia Chiajna, 0-3 cu Corvinul Hundoara, 0-3 cu Metaloglobus și 0-4 cu Chindia Târgoviște, și un succes, 1-0 cu CS Mioveni. Are un avans de numai două puncte peste penultima clasată, locul 21, CSM Focșani.

CSC Șelimbăr ocupă locul 17, cu 9 puncte.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 18 Oct. 2024, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă