A condus, dar a pierdut la scor! AFC Câmpulung Muscel a cedat cu FK Miercurea Ciuc, iar Costin Lazăr a reacționat: ”Nu suntem obișnuiți să jucăm pe două fronturi”

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 15:07 Liga 2

AFC Câmpulung Muscel a bifat un eșec în acest weekend de Liga 2, în etapa a 3-a din noua stagiune, 2024/2025, contra unei formații care tinde la promovare și care are un start foarte bun de campionat, FK Miercurea Ciuc. A cedat cu scorul de 1-4, iar acum așteaptă runda următoare, în speranța că poate bifa un rezultat pozitiv.

Formația nou-promovată a condus pe terenul liderului Ligii 2, dar în cele din urmă a încasat patru goluri și a plecat acasă cu un eșec la diferență considerabilă.

AFC Câmpulung Muscel a pierdut pe terenul FK Miercurea Ciuc

Trupa lui Costin Lazăr a avut un start foarte bun de partidă, reușind să deschidă scorul în minutul 20, prin Alexandru Enache, și părea că poate să facă surpriza și în runda a 3-a, așa cum s-a întâmplat în runda trecută, când a învins FC Bihor Oradea, și după ce a reușit să învingă și Chindia Târgoviște în Cupa României.

Numai că FK Miercurea Ciuc a întors rezultatul până la pauză și chiar a reușit să își facă partida una ușoară, având avantaj de două goluri pe tabelă, în urma reușitelor lui Bakos Ervin, minutul 21, Peter Gal, minutul 34 și Josef Dolny, în minutul 45, de la 11 metri.

În repriza secundă s-a marcat doar un gol, iar pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Anderson Ceara, care a punctat pentru 4-1 în minutul 69.

  • AFC Câmpulung Muscel, în partida cu FK Miercurea Ciuc: Voicu – Stelea (Sanda 46′ ), Stănici, Gîsă, Brumă – Ntamak, Jenaru (cpt.) (Coman 82′) –  Stancu, Ene (Dumitrescu 75), Al. Popescu (Ciurea 46) –  Enache (Coman 76′)
    Rezerve neutilizate: Bălănică – D. Popescu, Șt. Ghiță, Cacior

Costin Lazăr a recunoscut că jucătorii săi sunt obosiți

De fiecare dată, Costin Lazăr cere implicare și dăruire din partea jucătorilor, iar echipa se pare că are rezultate astfel, pentru că lotul celor de la AFC Câmpulung Muscel e departe de a fi considerat unul cu o valoare individuală prea mare.

Cu toate acestea, în partida de la Miercurea Ciuc a simțit oboseală în rândul jucătorilor, mai ales în cazul celor care au evoluat destul de mult în ultimele două săptămâni, cu meciuri în Liga 2 și în Cupa României.

Lazăr a afirmat că victoria trupei lui Robert Ilyeș a fost una meritată, pentru că la rândul ei FK Miercurea Ciuc este o echipă care joacă un fotbal deschis și nu se închide.

Ce pot spune după rezultatul final, după jocul prestat în special în a doua repriză și sfârșitul primei reprize… nu pot să spun cuvinte foarte mari, doar că am început foarte bine și dacă nu primeam gol foarte repede poate alta era soarta jocului. Din păcate, golul parcă ne-a turnat plumb în picioare.

Putem să spunem că luptăm pe două fronturi, poate nu suntem obișnuiți cu asta, dar trebuie să ne adaptăm. Azi am făcut o primă jumătate de repriză bună, dar apoi am resimțit, probabil, și oboseala meciurilor. Nu am făcut schimbări în ultimele etape, poate anumiți jucători s-au resimțit azi, au fost foarte obosiți. S-a văzut în joc.

Poate că și eu trebuia să gestionez mai bine situația față de echipa adversă, dar suntem în formare, o echipă mică care încearcă să joace fotbal. E foarte ușor să încercăm să distrugem, dar încercăm să jucăm. Ieșim la joc… vreau să-l felicit pe această cale pe Robert Ilyeș, FK Miercurea Ciuc e o echipă cu buget, cu mulți fani, o echipă cu experiența Ligii 2, investește mult în fotbal”, a spus Costin Lazăr după meciul de la Miercurea Ciuc.

Meci dificil pentru AFC Câmpulung Muscel în etapa a 4-a din Liga 2

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de ultimele partide din etapa a 3-a din Liga 2, după disputarea întâlnirii de duminică, dintre CSM Focașni și Metalul Buzău, scor 0-3. E pe locul 16, cu 3 puncte, la egalitate cu cinci formații, CSC Șelimbăr, CS Afumați, Metalul Buzău, ACS Ceahlăul și CSM Focșani, toate fiind peste ea din cauza / datorită golaverajului.

În etapa a 4-a de Liga 2, AFC Câmpulung Muscel va primi vizita unei alte formații în formă, CSM Slatina, care poate încheia runda a 3-a pe locul 2.

Sunt încrezător că putem lucra dacă e liniște, dacă e susținere. Se poate lucra oriunde, dar trebuie să vedem ce vom face după acest meci, trebuie să mergem înainte”, a mai spus Lazăr.

Declarațiile lui Robert Ilyeș și Costin Lazăr după FK Miercurea Ciuc – AFC Câmpulung Muscel 4-1:

https://www.youtube.com/watch?v=NxdUMnFgiYo

Rezumat FK Miercurea Ciuc – AFC Câmpulung Muscel 4-1:

https://www.youtube.com/watch?v=-qye42SEa3w

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă