Adrian Popa, dezamăgit după partida cu CSM Alexandria, dar cu speranță pentru viitor: ”Dacă jucam două zile, tot nu marcam. Vrem să promovăm în SuperLigă”

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 15:58 Liga 2

Adrian Popa a venit la Concordia Chiajna cu gândul să promoveze în SuperLiga României, dar ilfovenii nu au startul de sezon pe care l-au trasat pe hârtie. Au pierdut contra formației CSM Alexandria, scor 0-1, ratând șansa să aibă șase din șase în debutul de campionat.

În prima etapă de Liga 2, Concordia Chiajna a trecut la pas de FK Miercurea Ciuc, scor 3-0.

Adrian Popa, reacție după ce Concordia Chiajna a pierdut cu CSM Alexandria

Mijlocașul a avut un discurs asemănător cu cel al antrenorului Erik Lincar, precizând că nu se aștepta, la cum a decurs jocul, ca echipa lui să nu ia cele trei puncte. A fost o partidă în care Concordia Chiajna a ratat din toate pozițiile, dar Popa intuiește că lucrurile nu vor mai sta la fel în rundele următoare.

Fotbalistul de 35 de ani nu a criticat CSM Alexandria pentru faptul că s-a apărat tot meciul, chiar și după ce a marcat, fiind conștient de la bun început că nou-promovata va veni la Chiajna pentru un rezultat pozitiv, chiar și pentru un egal. A dat însă lovitura și a luat cele trei puncte.

Nu am reușit să fructificăm ocaziile avute, mai ales în prima repriză, când scorul era 0-0 și trebuia să scoatem mai mult. Echipele mici asta așteaptă, un contraatac, o eroare, intră în joc, apoi e greu să le mai dai gol. Am avut ocazii rarisime și, cred că dacă jucam două zile, nu am fi marcat.

Alexandria a fost o echipă care a știut ce a vrut, dar am reușit să avem destule ocazii. Neinspirația în fața porții a făcut să se termine meciul așa. Nu ne așteptam să pierdem, dar oricine are șanse în Liga 2. Nu am marcat când trebuia, iar asta ne-a costat”, a spus Adrian Popa după jocul cu CSM Alexandria.

Concordia Chiajna, meci cu CS Afumați

În urma acestor două meciuri din Liga 2, 3-0 cu FK Miercurea Ciuc și 0-1 cu CSM Alexandria, Concordia Chiajna va întâlni, în Turul 3 de Cupa României, pe teren advers, CS Afumați, miercuri.

Adrian Popa speră la victorii în cele două partide următoare și, la finalul sezonului, la promovarea în prima divizie.

Vrem să promovăm în SuperLigă, dar mai e până atunci. Sper să promovăm și apoi vedem ce va fi. Vom vorbi, probabil, dacă promovăm, de alt buget, de alți jucători care vor veni. Și așa avem un lot foarte experimentat și o echipă foarte bună, doar că neșansa a făcut să pierdem acum.

Suntem oameni maturi, învățăm din greșeli și trebuie să câștigăm următorul meci”, a mai spus Popa.

Concordia Chiajna, răpusă de Petre Simon în partida cu CSM Alexandria

Concordia Chiajna a fost răpusă de nou-promovata CSM Alexandria la puțin timp după reluarea părții secunde, în minutul 51, când a punctat Petre Simon, în urma unei erori a fundașului Denis Ispas. Ilfovenii au forțat, dar nu au putut să marcheze nici măcar un gol, deși în prima rundă, cu FK Miercurea Ciuc, în deplasare, s-a impus cu 3-0.

CSM Alexandria a avut două deplasări în primele două etape de Liga 2, la Unirea Dej (scor 0-1) și pe terenul formației Concordia Chiajna. Abia acum, în runda a treia, va juca în fața propriilor suporteri, cu CSC Şelimbăr, la Turnu Măgurele. Ulterior va evolua pe terenul Stelei.

Până la duelul cu sibienii, CSM Alexandria va întâlni, în Cupa României, pe teren propriu, miercuri, 16 august, CSM Slatina. Duelul este programat în Turul 3 al competiției.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-robert-ilyes-dupa-fk-miercurea-ciuc-spartac-3-0-19280448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-merge-perfect-in-liga-2-19280469

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sc-popesti-leordeni-acuzata-de-cele-intamplate-cu-viitorul-ileana-19280447

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-se-poate-intampla-cu-fc-brasov-dupa-retrogradarea-in-liga-3-19280453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cheregi-concluzii-dupa-ceahlaul-csm-resita-4-0-19280435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-dat-lovitura-1-0-cu-concordia-chiajna-19280413

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă