Adrian Mititelu junior, discuții pe temă de transferuri cu Florin Manea. Ajunge Fabbrini la ”FC U” Craiova?

Răzvan BUCUR 19 May. 2021, 11:25 Liga 2
Adrian Mititelu junior, discuții pe temă de transferuri cu Florin Manea. Ajunge Fabbrini la ”FC U” Craiova?

Impresarul Florin Manea a dezvăluit, la ProSport LIVE, că Adrian Mititelu junior a purtat o discuție cu el la meciul contra Rapidului, pentru a efectua o serie de transferuri.

Florin Manea, susținător înfocat al Rapidului, a făcut afirmația după ce Adrian Mititelu jr. a auzit despre transferurile sale reușite în România.

  • ”FC U” Craiova va termina sezonul de Liga 2 pe primul loc în play-off, iar la ultimul meci, cu Dunărea Călărași, va primi trofeul de campioană. În Liga 1 merge direct și Rapid, de pe locul 2.

Adrian Mititelu jr. discuție cu Florin Manea, pe tema transferurilor de jucători la ”FC U” Craiova

Impresarul a declarat că Adrian Mititelu plănuiește să facă transferuri importante la ”FC U” Craiova cu scopul de a impresiona și în Liga 1.

”Dacă mă sună cineva de la Rapid, cu mare drag aduc jucător. Chiar la ultimul meci, cel cu FC U Craiova, am avut o discuție cu băiatul domnului Adrian Mititelu, care se interesa dacă am ceva (n.r. – jucători). Abia l-am cunoscut pe Adrian Mititelu junior. M-a văzut la meci, auzise câte ceva despre mine. Sunt profesionist. N-am adus jucători slabi în România. Îmi doresc să îmi mențin blazonul”, a spus impresarul la ProSport LIVE.

Totodată, Florin Manea a mai declarat că Diego Fabbrini (30 de ani), de la Dinamo, care mai are încă doi ani de contract, poate să mai prindă și la altă echipă un salariu ca cel pe care îl are la formația din ”Ștefan cel Mare”.

”Cred că mai poate prinde Fabbrini un contract de 18.000 de euro pe lună la altă echipă. Sau poate nu. Eu cred că el poate să mai joace minimum 4 ani. Este un om care are nevoie de anumite asigurări, de asta și fluctuațiile lui de formă. Dacă nu joacă la Dinamo, nu o să stea să ia bani, o să încerce să plece. Dacă Fabbrini iese liber de la Dinamo, trebuie să dea 200.000 la ȚSKA Sofia”, a mai spus impresarul la ProSport LIVE.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-campioana-ligii-2-in-2021-adrian-mititelu-dupa-victoria-cu-rapid-cred-ca-pentru-ei-este-cel-mai-dulce-esec-cu-totii-si-au-dorit-promovarea-noastra-19185660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-merge-pe-mana-lui-eugen-trica-si-in-liga-1-comunicatul-clubului-19185722

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-fc-u-craiova-se-joaca-de-la-ora-2100-ambele-echipe-sunt-promovate-matematic-in-liga-1-si-acum-se-lupta-pentru-locul-1-in-liga-2-19185469

 

Răzvan BUCUR 19 May. 2021, 11:25 Liga 2
Pe aceeași temă