Adrian Mihalcea continuă la Unirea Slobozia! Antrenorul nu vrea să audă de revenirea la Dinamo: ”Răspunsul ar fi nu, nici nu ar trebui să mă gândesc”

Andrei PASCU 30 Nov. 2023, 19:34 Liga 2
Adrian Mihalcea continuă la Unirea Slobozia! Antrenorul nu vrea să audă de revenirea la Dinamo: ”Răspunsul ar fi nu, nici nu ar trebui să mă gândesc”

Adrian Mihalcea nu ia în calcul plecarea de la Unirea Slobozia! Deși s-a speculat asupra faptului că ar putea fi numit antrenor la Dinamo, Mihalcea a refuzat din start posibilitatea unui nou mandat în ”Ștefan cel Mare”.

Fostul atacant vrea să continue în orașul natal și să lupte cu Unirea Slobozia pentru promovarea în SuperLiga României, play-off-ul din Liga 2 fiind, teoretic, asigurat înaintea ultimei runde din 2023, a 15-a.

Adrian Mihalcea nu pleacă de la Unirea Slobozia! Rămâne să lupte la promovarea din Liga 2

Un motiv pentru care Mihalcea nu vrea să meargă la Dinamo este legat de faptul că nu a fost tratat așa cum și-ar fi dorit în mandatul trecut. A condus echipa în numai șapte partide, iar acum nu vrea să mai semneze cu ”câinii”, acolo unde a și jucat, considerând că nu a primit respectul cuvenit și nu i s-a dat timp.

Adrian Mihalcea și Unirea Slobozia, sezon solid în Liga 2

Astfel, Unirea Slobozia va miza în continuare pe Adrian Mihalcea, cel mai probabil părțile urmând să termine împreună sezonul, unul foarte bun, cu clasare permanentă în rândul locurilor de play-off.

”Răspunsul ar fi nu, nici nu ar trebui să mă mai gândesc. Nu e cazul. Răspunsul este nu clar, am motivele mele. Am spus-o chiar după ce am plecat de la Dinamo că nu e cazul. 

Eu cred în Ovidiu și mi-e prieten. Dacă ar fi cazul să plece, cred că există dinamoviști care își așteaptă rândul. Nu o să mă dezic de Dinamo, dar răspunsul este nu”, a declarat Adrian Mihalcea despre posibilitatea de a prelua Dinamo, conform DigiSport, înainte ca Ovidiu Burcă să își dea demisia.

Adrian Mihalcea nu concepe să revină la Dinamo. Experiența trecută l-a supărat

Adrian Mihalcea, originar chiar din Slobozia, s-a întors la formația din județul Ialomița înainte de startul campionatului, după ce sezonul trecut a activat tot în Liga 2, dar la Gloria Buzău, după o experiență nu foarte bună în SuperLiga României, la Chindia Târgoviște.

Cu buzoienii, Mihalcea a ajuns până în barajul de promovare/menținere în prima ligă, dar a cedat în fața echipei UTA, performanță pe care o poate bifa și în acest an competițional, cu Unirea Slobozia.

Mihalcea a semnat, în vară, cu Unirea Slobozia pentru a treia oară, ultima experiență fiind încadrată în perioada decembrie 2020 – iunie 2022. În vara lui 2021 a salvat-o de la retrogradarea în Liga 3 în urma unui baraj de menținere cu Fotbal Comunal Recea, iar în vara trecută a dus formația ialomițeană în play-off-ul Ligii 2, unde s-a clasat pe locul 6, aproape de barajul de promovare în SuperLiga României, în care a participat Concordia Chiajna.

În cariera de antrenor, Mihalcea le-a mai pregătit pe ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni, Dinamo, Chindia Târgoviște și Gloria Buzău. A debutat ca ”principal” chiar la Unirea Slobozia, în 2013 după cum spuneam.

Adrian Mihalcea, doar șapte meciuri pe banca lui Dinamo

La Dinamo a petrecut doar câteva luni, martie – iulie 2020, conducând formația din ”Ștefan cel Mare” în doar șapte partide, iar modul în care a fost tratat de conducerea de la acel moment l-a deranjat.

În actuala experiență de la Unirea Slobozia, Mihalcea a condus echipa în 16 meciuri, înregistrând nouă victorii, patru egaluri și trei eșecuri. În precedenta experiență de la Slobozia, în 43 de meciuri, au fost bifate 15 victorii, 16 egaluri și 12 înfrângeri.

Unirea Slobozia, pe podium în Liga 2!

După 14 etape complete scurse din Liga 2, Unirea Slobozia are 28 puncte, fiind pe locul 3, cu trei puncte mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, dar la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara. Acestea din urmă au jucat deja în runda a 15-a și au mărit ecartul. CSC Șelimbăr a remizat cu CSM Reșița, scor 2-2, iar Corvinul Hunedoara a învins Steaua, scor 1-0

În etapa a 15-a, Unirea Slobozia va întâlni CSM Ceahlăul, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:30. Va fi ultima partidă a trupei lui Adrian Mihalcea din acest an.

Unirea Slobozia are două rezultate pozitive la rând în Liga 2. Înainte de remiza cu Concordia Chiajna, din runda trecută, scor 0-0, a învins Campionii FC Argeș, scor 1-0, după 0-1 cu CSM Slatina și 0-1 cu Gloria Buzău.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-corvinul-al-doilea-meci-din-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294670

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-intalneste-gloria-buzau-in-etapa-15-din-liga-2-19294739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-incheie-un-an-dezastruos-cu-un-meci-cu-csc-dumbravita-19294734

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-remizat-cu-csm-resita-in-ultimul-meci-din-2023-19294697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-csm-resita-deschid-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294649

Andrei PASCU 30 Nov. 2023, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă