Adrian Bălan, rapidist de mic: ”Înainte de meciuri mă uit la videoclipuri cu galeria!”. Cu ce legendă din Giulești se aseamănă | EXCLUSIV

Andreea VISU 22 Dec. 2020, 12:00 Liga 2
Adrian Bălan, rapidist de mic: ”Înainte de meciuri mă uit la videoclipuri cu galeria!”. Cu ce legendă din Giulești se aseamănă | EXCLUSIV

Adrian Bălan (30 de ani), atacantul echipei Rapid, a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport LIVE, ediția din 22 decembrie 2020, că nu e întâmplător transferul său la gruparea giuleșteană.

În toamna acestui an, la finalul lunii septembrie, Adrian Bălan a fost împrumutat de FC Hermannstadt la Rapid. Atacantul mai are contract cu sibienii până în vara anului 2022 și este împrumutat la Rapid până vară lui 2021, cu opțiune de prelungire în cazul în care echipa promovează.

Adrian Bălan e rapidist de mic: ”Sunt un pic supărat că nu am prins galeria, că nu simt acea emoție 100 la sută”

Adrian Bălan a spus în premieră că ține cu Rapid de când era copil și alegerea de a merge la echipa giuleșteană a fost și subiectivă într-o oarecare măsură.

”Pentru mine, ca jucător și ca suporter al acestei echipe, contează mai mult să câștigăm și să promovăm. Am evitat să spun asta, pentru că așa o să spună lumea: «A ajuns la Rapid și acum spune că e rapidist». Familia și prietenii știu. Țin cu Rapid de mic. Da, și chestia asta a contat foarte mult când am ales să vin la Rapid.

Sincer, nici nu știu de unde vine iubirea pentru Rapid, pentru că toată familia mea ținea cu FC Argeș. Cred că am văzut un meci atunci al Rapidului și m-a atras. Erau mai mulți jucători importanți, Pancu, Buga, Daniel Niculae. Ca stil de joc, eu mă asemăn cu Pancu.

Sunt un pic supărat că nu am prins galeria, că nu simt acea emoție 100 la sută. Cred că e undeva la 50 la sută, pentru că altfel ar fi cu suporteri în tribună. Înainte de fiecare meci mă uit la videoclipuri pe YouTube cu galeria Rapidului. Îmi dă energie”, a spus Adrian Bălan, la ProSport LIVE.

În 7 meciuri a jucat Adrian Bălan pentru Rapid în acest sezon al Ligii 2, reușind să înscrie un singur gol, cu Concordia Chiajna (4-2).

În actuala ediție a Ligii 1, Bălan a apucat să joace în trei meciuri pentru FC Hermannstadt, reușind să înscrie și un gol în poarta celor de la Academica Clinceni (2-2).

  • 2 trofee are Adrian Bălan în palmares: Cupa României (2016-2017) și Supercupa României (2017-2018), ambele cu FC Voluntari.

Ediția ProSport LIVE cu Adrian Bălan invitat o poți urmări mai jos:

Foto: Răzvan Păsărică și Sebastian Tătaru / Sport Pictures

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/adrian-balan-suspendat-de-claudiu-niculescu-dupa-ce-l-a-injurat-voluntari-prosport-live-19169609

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/cupa-romaniei/gafa-frf-cupa-romaniei-fc-voluntari-astra-adrian-balan-prosport-live-19169586

Andreea VISU 22 Dec. 2020, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă