Adevărată luptă pentru putere la Steaua. Adrian Bumbescu, afirmații dure despre situația din club: ”Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult! I-o spun în față, eu am verticalitate”

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2021, 15:27 Liga 2
Adevărată luptă pentru putere la Steaua. Adrian Bumbescu, afirmații dure despre situația din club: ”Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult! I-o spun în față, eu am verticalitate”

Conflictele interne de la Steaua continuă, iar țap ispășitor este scos, din nou, George Ogăraru, șeful centrului de copii și juniori. Una dintre gloriile Stelei, Adrian Bumbescu, actual antrenor la juniorii clubului, a lansat din nou acuzații la adresa lui Ogăraru, în ceea ce privește anumite decizii.

Adrian Bumbescu, despre George Ogăraru: ”Când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine”

Concret, Bumbescu a afirmat că Ogăraru i-a hotărâri în cadrul clubului, dorind să își arate veleitățile de lider, de conducător asupra ”subalternilor”. La Steaua nu există o comunicare, deși la nivel oficial se vorbește de crearea uneia dintre cele mai puternice academii din România.

Adrian Bumbescu a afirmat că deciziile nu se iau la comun, George Ogăraru neținând cont de părerea lui sau ale gloriilor Stelei, aflate în club. Pe lângă indivisualismul din anumite structuri ale echipei, Bumbescu a vorbit deschis și despre tăierea anumitor salarii, ale anumitor angajați.

George Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult aici! O să fiu acuzat poate, dar foarte mult greșește. De multe ori nu prea e bine văzut. Sigur, hai să fim prieteni și să facem lucrurile în comun, nu să ai tu ultimul cuvânt. Să hotărâm toți, dar când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine.

Asta i-am spus și domnului comandant și i-o spun și în față lui Ogăraru, nu am probleme, eu am verticalitate. Eu am început acest proiect și văd că antrenorii cu experiență au fost dați la o parte. Eu am lucrat cu acești oameni din ’95. Nu exista grupă cu care să nu mergem la turneu final. O grămadă de jucători care au jucat la turnee finale.

Acum încercăm să ne calificăm în play-off. Cu tăierea salariilor să știți că nu a plecat doar de la el. A vrut să facă un buget, a fost acuzat și cam nedrept. Dar nu trebuia lăsat el să negocieze, pentru că nu e de datoria lui. Nu el a venit să propună, el a fost omul care a negociat cu fiecare.

Ție îți tai atât, ție îți tai atât, cutare… Dar nu trebuia el. Trebuia cu managerul de secție. Ogăraru nu e managerul, un locotenent e manager. E problema celui care i-a făcut salariul lui Ogăraru. El a fost băiat deștept, dar de la cât are el și până la cât au ceilalți e foarte mult. Sunt salarii mici, în comparație cu cât se spune că are el”, a spus Adrian Bumbescu, conform Playsport.

Rodrigo Mușa, despre George Ogăraru: ”A cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru”

Așadar, referitor la tăierile salariale, nu a fost decizia lui Ogăraru ca acest lucru să se și întâmple, deși Rodrigo Mușat, fost coordonator al centrului de copii și juniori, afirma că fostul fundaș a luat de unul singur această hotărâre și că a cerut mărirea propriului salariu pe motiv că promovarea din Liga 3 în Liga 2 îi aparține.

În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.

Am fost și eu acolo. Mi-au tăiat și mie din salariu. Dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să i se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare, spunea Rodrigo Mușat, pentru ProSport.

Steaua, pe locul 5 în Liga 2 

Până acum, conflictele interne nu se răsfrâng asupra echipei mari a Stelei, care se clasează pe locul 5 în Liga 2, după opt etape, cu 17 puncte. Distanța față de liderul Petrolul e de numai patru puncte.

În etapa a 9-a a Ligii a 2-a, Steaua va juca sâmbătă, de la ora 11:30, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Foto: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pustiul-claudiu-donose-la-primul-meci-in-tricoul-stelei-cum-a-traist-tanarul-de-17-ani-partida-cu-fc-brasov-si-ce-i-au-spus-colegii-inainte-de-meci-cred-ca-m-am-descurcat-destul-de-bine-19203223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-rasufla-usurat-dupa-victoria-de-la-brasov-bine-ca-am-castigat-de-cand-se-pregatea-adi-popa-cu-steaua-si-de-cati-jucatori-ar-mai-avea-nevoie-pentru-a-se-ataca-promovar-19202772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/messie-biatoumoussoka-de-la-cs-comunal-selimbar-convocat-la-nationala-statului-congo-clubul-sibian-la-prima-astfel-de-realizare-e-o-confirmare-a-selectiei-facute-in-vara-19203289

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2021, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă