Față în față cu o adversară din lupta pentru play-off! Flavius Stoican, categoric înainte de Steaua – ACSM Reșița: ”Va fi o partidă reușită din partea noastră.” Ce problemele de lot are

Andrei PASCU 19 Aug. 2024, 14:41 Liga 2
Față în față cu o adversară din lupta pentru play-off! Flavius Stoican, categoric înainte de Steaua - ACSM Reșița: ”Va fi o partidă reușită din partea noastră.” Ce problemele de lot are

În stagiunea 2024/2025, ACSM Reșița nu are obiectiv promovarea, ci prinderea play-off-ului, să fie în primele șase echipe la finalul stagiunii regulare. Antrenorul Flavius Stoican a pus la punct partea sportivă, toate detaliile. Acum, e convins că echipa din Reșița va arăta bine și în etapa a 3-a din Liga 2, marți, de la ora 19:00, în duelul cu Steaua.

Întâlnirea cu ”militarii”, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, vine după un start bun pentru ACSM Reșița, care până acum nu a pierdut, în campionat bifând o victorie și o remiză.

ACSM Reșița merge pe terenul Stelei în etapa a 3-a din Liga 2

Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă vara trecută, ACSM Reșița a transmis de ceva timp că face procedurile necesare pentru a avea drept de promovare în SuperLiga României. A și obținut acest drept, iar acum se concentrează doar pe campionatul Ligii 2 și pe un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Începutul de campionat le-a dat încredere fanilor că afirmațiile antrenorului nu au fost doar de complezență sau fără o convingere clară, iar în etapa a 3-a ACSM Reșița va avea un duel destul de important și de complicat, cu Steaua.

Înaintea confruntării cu trupa lui Daniel Oprița, Stoican a ținut să scoată în evidență aspectele sportive, dar și ce vrea de la partida de marți, cu bucureștenii, și ce își dorește la finalul întrecerii regulare, considerând că ACSM Reșița e capabilă să fie în top șase la finalul campionatului regular, pentru a putea evolua apoi în grupa pentru promovare, în play-off.

Flavius Stoican crede că echipa lui Daniel Oprița e favorită

Antrenorul formației din Valea Domanului a lăudat Steaua, spunând că este favorită în partida de marți, deși startul de întrecere pentru cele două echipei a fost asemănător, și adversara reșițenilor având tot 4 puncte în primele două etape, după o victorie și un egal.

Va fi un meci important pentru noi, deoarece vom vedea pe ce drum suntem în acest moment. Dacă vom reuși să câștigăm va fi clar faptul că ambițiile noastre vor fi conforme și cu realitatea. Va fi un meci în care Steaua este favorită, pentru că joacă acasă și are un nume, iar noi ne vom juca șansa.

Vom intra în meci cu încredere, ambiție, dorință și determinare. Asta vor de la noi oamenii care iubesc această echipă și bineînțeles că și noi, staff-ul tehnic, ne dorim să vedem aceste lucruri de la jucători. În multe meciuri am văzut acest lucru, important este să terminăm acest joc și cu un rezultat favorabil.

Nu există presiune pentru jucători chiar dacă vor evolua pe un stadion mare. Sunt convins că vor face o partidă bună, deoarece atmosfera va fi una propice pentru fotbal, stadionul este frumos, iar noi suntem încrezători în șansele noastre. Cred că va fi o partidă reușită din partea noastră.

Acum, vom vedea și care va fi rezultatul final, deoarece acesta este cel mai important aspect. Totuși, rezultatul vine în urma unui joc bun”, a spus Flavius Stoican, conform Caraș Online.

Absențe importante pentru ACSM Reșița?!

Erico da Silva și Elton da Silva au probleme medicale și, din păcate pentru ACSM Reșița, ar putea să nu evolueze în partida cu Steaua.

Doar unul dintre ei a jucat în acest sezon, Elton, chiar în cele două întâlniri din Liga 2, cu FCU Craiova și CSC Dumbrăvița, dar de această dată, pentru întâlnirea cu formația din Ghencea, ar putea să absenteze.

Din păcate, avem probleme de lot. Erico și Elton da Silva sunt doi jucători care încă suferă din punct de vedere medical. Sper ca unul dintre ei să fie măcar în lot pentru acest meci. Elton a făcut deplasarea cu noi, dar încă nu este apt sută la sută”, a mai declarat antrenorul Flavius Stoican.

Pe lângă cele două meciuri din Liga 2, cu FCU Craiova (scor 2-1) și CSC Dumbrăvița (scor 1-1), ACSM Reșița a bifat și un meci în Cupa României, în turul 3, cu Ghiroda și Giarmata Vii. A învins-o cu 2-0 și a acces în play-off-ul întrecerii.

Foto: ACSM Reșița

Andrei PASCU 19 Aug. 2024, 14:41 Liga 2
Pe aceeași temă