ACS Buftea se întoarce „acasă”!

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:01 Liga 2
ACS Buftea** se întoarce

Începând cu următorul meci de acasă, ACS Buftea se va întoarce pe stadionul său. Așa cum se anticipa, se pare că primarul a revenit la sentimente mai bune, în sensul că va pune stadionul la dispoziția echipei, măcar în interesul suporterilor bufteni, care vor s-o vadă la lucru, așa cum e ea, privată, sau schioapă.

În altă ordine de idei, conducerea echipei ilfovene continuă rezolvarea problemelor, luând măsuri pentru întărirea lotului, recuperarea la capitolul pregătire, achitarea restanțelor financiare și stabilitatea băncii tehnice. Fotbaliștii conduși de Giani Kiriță și Vali Bădoi s-au întors dintr-un cantonament la Brașov, unde au disputat și două amicale: 4-0 cu Gimbav (liga4)(Bâtfoi, Gabi Dumitrescu, Gafița și Bănuță) și 3-0 cu Civitas Făgăraș (liga3)(Ciumacenco, Marciuc și Kiriță).

În etapa a VII-a ACS Buftea a stat, urmând a întâlni sâmbătă, în deplasare, pe Rapid CFR Suceava, care tocmai a bătut la Dinamo II. scor 2-1.

„Am inceput o noua cariera, odata cu revenirea in Romania. Am luat-o tot de jos ca fotbalist, asa cum vreau sa fac si cu antrenoratul. Sunt si antrenor la CS Buftea. Vreau sa ajung antrenorul lui Bursaspor. Am doua echipe mari in suflet: Dinamo si Bursa. Cu Bursaspor am castigat campionatul si a fost o nebunie. Nu castigase nimeni din provincie de 30 si ceva de ani campionatul, fusesera numai echipele din Istanbul si normal ca am fost apreciati”, a spus Giani Kirita, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea „Fluier final”.

„CS Buftea sta bine, la ce s-a intamplat la echipa asta si cum s-a preluat, pentru ca inainte cu doua saptamani era aproape de desfiintare. Jucatorii nu sunt pregatiti fizic, nu avem o baza de pregatire… Chiar si asa, suntem bine. Am obtinut o victorie importanta si suntem optimisti. Acum suntem la munte, sa ne pregatim si sa putem aborda altfel meciurile viitoare”, a mai spus mijlocasul defensiv.

Sursa: Expresul de Buftea

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă