A plecat Brice Niclos, au fost legitimați Vancea și Țigănașu

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 16:16 Liga 2
A plecat Brice Niclos,** au fost legitimați Vancea și Țigănașu

Cu o zi înaintea startului campionatului ligii a doua, președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, a clarificat situația jucătorilor incerți pentru meciul de la Târlungeni. Oficialul din Copou a anunțat că nu a ajuns la un acord în privința perioadei contractuale cu portarul francez Brice Niclos, în schimb i-a legitimat pe Țigănașu și Vancea.

„Am decis să renunțăm la portarul Brice Niclos. Nu ne-am înțeles cu el în privința duratei contractului și am renunțat să-l mai legitimăm, cu atât mai mult cu cât l-am transferat pe Miron. Am pornit la un proiect pe trei ani și nu vrem să mai avem jucători care să semneze pe o perioadă mai scurtă”, a declarat Florin Prunea, care i-a legitimat vineri pe Țigănașu și Vancea. „Toți jucătorii sunt apți de joc. Astăzi am înregistrat contractele jucătorilor Țigănașu și Vancea. Ne-am înțeles cu Astra pentru transferul lui Țigănașu, iar în ceea ce-l privește pe Vancea, am primit cartea verde și l-am putut legitima pe atacant”, a precizat Prunea.

Vor victoria la Tărlungeni

Acesta consideră că echipa din Copou trebuie să se impună în prima etapă pe terenul nou-promovatei Unirea Târlungeni. „Nu ne așteaptă un meci ușor la Târlungeni, chiar dacă vom juca cu o nou-promovată. Vreau să-i felicit pe cei de la echipa gazdă pentru promovare și pentru tot ceea ce au realizat aici. Au o bază sportivă modernă, un teren foarte bun, un antrenor tânăr, bravo pentru tot ceea ce fac la Târlungeni. Noi avem ca obiectiv promovarea și sperăm să luăm cele trei puncte”, a punctat Prunea, care a declinat oferta de a comenta în direct meciul România – Ungaria: „Am declinat oferta de a comenta meciul României cu Ungaria. Sunt în fața unui început de campionat, iar momentul este mult prea important pentru echipă. Trebuie să fiu alături de băieți înaintea meciului de la Târlungeni”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă