A marcat, dar a părăsit terenul supărat. Azdren Llullaku, dezamăgit după egalul Concordiei Chiajna cu Steaua: ”E frustrant, puteam să ne distanțăm de locul 6”. Obiectivul atacantului

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2022, 21:34 Liga 2

Azdren Llullaku a marcat pentru Concordia Chiajna în partida cu Steaua, dar, cu toate acestea, formația pregătită de Ianis Zicu nu a câștigat. Duelul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, trupa din Ghencea marcând golul egalizator pe final, în minutele de prelungire.

Azdren Llullaku: ”E frustrant, puteam să ne distanțăm mai mult de locul 6”

Atacantul Concordiei Chiajna, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din Liga 2, simțea că o victorie ar fi adus echipa într-un punct care i-ar fi permis să spere cu șanse mai mari la locul 2. Astfel, distanța față de poziția a 2-a, ocupată acum de FC Hermannstadt, este de șapte puncte. Destul de multe puncte de recuperat în condițiile în care au mai rămas nouă meciuri.

Llullaku: ”Vom încerca să câștigăm câte meciuri putem”

Azdren Llullaku speră acum, în primul rând, ca el și colegii săi să câștige toate partidele și să facă tot ce depinde de ei pentru promovare. Apoi, mai e vorba și de jocul rezultatelor pentru ocuparea unui loc direct promovabil.

Și Steaua e o echipă bună la faze fixe, a marcat multe goluri așa. A fost un meci mai strâns, important e că nu am mai luat alt gol și că am făcut egal. E frustrant pentru că puteam să ne distanțăm mai mult de locul 6 în cazul unei victorii, să fim pe loc de baraj la o diferență mai mare, dar ceea ce am făcut în timpul meciului ne dă încredere. Trebuie să mergem cu această mentalitate la Hermannstadt și să câștigăm meciul.

E o luptă strânsă în play-off, echipe foarte bune. Noi vom încerca să câștigăm câte meciuri putem, să fim acolo sus și după aceea cel mai bun să promoveze”, a declarat atacantul ilfovenilor la microfonul Digi Sport.

  • La patru goluri a ajuns Azdren Llullaku în acest sezon de Liga 2, în 16 meciuri. Sezonul trecut, în campionat a marcat de șapte ori pentru Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna merge pe terenul Hermannstadt-ului în runda a 2-a

Concordia Chiajna va avea următorul meci în deplasare, cu FC Hermannstadt. Ilfovenii sunt pe locul 5, cu 37 de puncte, în timp ce sibienii sunt pe locul 2, cu 44 de puncte.

Ulterior, până la finalul turului play-off-ului Ligii 2, Concordia Chiajna le va întâlni, în următoarea ordine, pe Unirea Slobozia (acasă), Petrolul (acasă) și ”U” Cluj (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-scapat-printre-degete-victoria-cu-steaua-reactia-lui-ianis-zicu-despre-golul-primit-in-minutul-901-si-remarca-pentru-adversari-sper-sa-joace-toate-meciurile-asa-sa-ara-19224182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-s-a-simtit-ca-in-ghencea-la-chiajna-datorita-suporterilor-era-pacat-sa-nu-reusim-sa-luam-macar-un-punct-in-conditiile-astea-antrenorul-stelei-despre-ultimele-incerc-19224219

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-steaua-se-joaca-de-la-ora-1800-in-incheierea-primei-etape-a-play-off-ului-ligii-2-19224138

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2022, 21:34 Liga 2
Pe aceeași temă