33 de jucători pentru Dănuț Oprea!

12 Jan. 2009, 14:29 Liga 2
33 de jucători pentru Dănuț Oprea!

Antrenorul formației gălățene de Liga a II-a a avut nu mai puțin de 33 de jucători astăzi, la primul antrenament pe 2009.

 

„Până la sfârșitul săptămânii voi mai tria lotul pentru că n-am nevoie de atâția jucători. Rămâne de văzut cine va pleca și cine va rămâne – depinde în primul rând de ei!”, susține Dănuț Oprea. Unsprezece dintre elevii săi sunt juniori din propria pepinieră.

 

„Avem și un absent, portarul Drăgoi, care n-a anunțat că va lipsi și va fi amendat pentru asta. Mai întâi trebuie să aflăm pe unde este”, adaugă tehnicianul formației gălățene.
 

 

Lotul prezent la reunire

 

Portari: Vlasie, Mindileac, Radujkovici.

Fundași: Velescu, Ghisman, D. Popescu, Bozean, Fodor, Șurpanu, E. Cristian, Cristescu, Ionașcu, Marin, Dima, Iftime, Cristea.

Mijlocași: Cucu, Cioinac, A. Lungu, Bostan, Huhulea, A. Popescu, Tudorie, Filip, Chiriac.

Atacanți: Bârlădeanu, V. Munteanu, Grosu, Adamache, Enache, Neta, Rossano, M. Silva.

Neta și Filip, singurele noutăți

Un atacant și un mijlocaș sunt singurele fețe noi de la reunirea lotului grupării dunărene. Alexandru Neta, de la CF Brăila, și Mircea Filip, de la Dacia Mioveni, se pregătesc deja cu Dunărea și ar putea fi legitimați dacă se vor înțelege și cluburile în privința transferului.

 

„Este posibil să mai vină și alți jucători, însă asta o vom decide abia după o întâlnire cu conducerea tehnică a echipei”, a declarat președintele echipei, Auraș Brașoveanu.
 

 

Articol scris de Dănuț Lungu
 

12 Jan. 2009, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă