22 de jucători la reunirea lui FC Ploiești

08 Jan. 2009, 17:03 Liga 2
22 de jucători la reunirea lui FC Ploiești

Azi, cu începere de la ora 15.00, la stadionul Astra din Ploiești a avut loc reunirea echipei FC Ploiești, formație care după prima parte a campionatului se situează pe locul al treilea din Liga a II-a.

 

La primul antrenament au fost prezenți 22 de jucători, singurele noutăți fiind portarul estonian Kurt Kert și fundașul central senegalez Robert Mendy. Cel din urmă fotbalist menționat este un jucător în vârstă de 22 anii, care și-a făcut junioratul la o școala de fotbal privată din Senegal, echipă ce aparține de clubul francez de primă divizie – AS Monaco.

 

Înaintea antrenamentului propriu-zis, condus de tehnicianul Costel Lazăr (foto), jucătorii prezenți la primul antrenament din 2009 au participat la o ședință cu staff-ul tehnic.

În zilele următoare lotul lui FC Ploiești își va continua antrenamentele la arena din cartierul “9 Mai”, urmând să desfășoare două stagii de pregătire centralizată, unul în țară, iar celălalt în Antalya, programat în perioada 4-19 februarie.

 

Lotul prezent la primul antrenament

 

Portari: Gabriel Popa, Alexandru Iatan, Kurt Kert;

Fundași: Eugen Crăciun, Gheorghe Rohat, Marius Mihalache, Costel Vodiță, Cătălin Zapodeanu, Ionuț Neagu, Laurențiu Florea, Robert Mendy;

Mijlocași: Victor Cataramă, Cristi Vlad, Claudiu Tudor, Tiberiu Păduraru, Vasile Gheorghe;

Atacanți: Georgian Păun, Eduard Bica, Marius Alexe, Ștefan Ciobanu, Dimitrie Gafița, Decebal Nae.

 

Articol scris de Marian DIMA

08 Jan. 2009, 17:03 Liga 2
Pe aceeași temă