Reîncepe lupta pentru promovare! SuperOferta pentru restartul ligii secunde

Liga2.ro 24 Feb. 2023, 17:04 Publicitate
Reîncepe lupta pentru promovare! SuperOferta pentru restartul ligii secunde

Ultimul weekend al lunii februarie vine cu un cadou pentru fanii fotbalului autohton. Reîncepe lupta pentru promovare în SuperLigă: au mai rămas doar trei etape din sezonul regular şi încă nu au fost decise toate echipele care vor participa în play-off-ul ligii secunde.

Cine va câştiga liga secundă în acest sezon? Intră la „Speciale” şi alege-ţi echipa favorită!

Oţelul merge la campioana remizelor

Oţelul Galaţi este la primul sezon de la revenirea în liga secundă. Fosta campioană a României îl are din nou pe banca tehnică pe Dorinel Munteanu şi visul numit SuperLiga pare tangibil în acest moment pentru echipa fanion a oraşului Galaţi.

Oţelul începe anul 2023 pe locul trei în liga secundă, cu 31 de puncte, dar primul meci de la revenire este în deplasare, la Slatina, campioana remizelor din acest sezon. Nu mai puţin de şapte meciuri jucate de CSM Slatina s-au încheiat la egalitate, iar Oţelul nu se poate lăuda cu un palmares foarte bun în deplasare, în acest sezon. Doar două victorii are echipa lui Dorinel Munteanu departe de casă.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru CSM Slatina – Oţelul Galaţi şi alege ce te inspiră!

Poli Iaşi caută promovarea

Nu doar Oţelul Galaţi are 31 de puncte după 16 etape din sezonul regular al ligii secunde. Poli Iaşi este la egalitate de puncte cu Oţelul, dar beneficiază de un golaveraj superior şi se clasează pe locul doi înainte de restartul campionatului.

Cu doar trei înfrângeri în acest sezon, Poli Iaşi este o altă echipă de tradiţie din liga secundă cu şanse reale la promovarea în SuperLigă. Primul test în noul an pentru gruparea moldavă este partida cu Şelimbăr, programată sâmbătă dimineaţa.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Poli Iaşi – CSC Şelimbăr şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Play-off-ul, obiectivul lui Dinamo

Primul sezon în liga secundă a început cu mari probleme pentru Dinamo. Preţ de câteva etape, victoriile au venit timid pentru „câini”, însă gruparea condusă de Ovidiu Burcă s-a regrupat şi, cu trei meciuri înainte de terminarea sezonului regular, păstrează şanse reală la play-off.

Însă Dinamo trebuie să câştige toate cele trei partide rămase pentru a avea şansa să avanseze în play-off şi să revină după doar un sezon în SuperLigă. Prima „finală” pentru Dinamo este meciul cu Unirea Constanţa, lanterna roşie din liga secundă.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Dinamo – Unirea Constanţa şi alege ce te inspiră!

Toate meciurile din liga secundă beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-steaua-derby-ul-etapei-a-17-a-a-ligii-2-se-joaca-de-la-ora-1600-bucurestenii-pot-obtine-calificarea-matematica-in-play-off-19261025

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-reia-liga-2-gloria-buzau-fc-brasov-se-joaca-de-la-ora-1700-jucatorii-trimisi-in-primul-11-de-mihalcea-si-alexa-19260932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

Liga2.ro 24 Feb. 2023, 17:04 Publicitate
Pe aceeași temă