Bucură-te de SUPERAVANTAJ, o experiență GO SUPER în meciurile din cele mai pariate și mai populare competiții

Liga2.ro 17 Jun. 2023, 21:05 Publicitate
Bucură-te de SUPERAVANTAJ, o experiență GO SUPER în meciurile din cele mai pariate și mai populare competiții

Asta e în esență! Acel moment extraordinar pe care îl trăiești atunci când ești atât de fericit, încât vrei ca meciul să se încheie. Fiindcă echipa pe care ai pariat, tocmai a marcat și a ajuns să aibă avantaj de două goluri pe tabela de marcaj.

Cu Superbet, acest moment devine etern! O amintire fericită, pentru că pariul tău pe victoria echipei care a ajuns la plus două goluri față de adversar e câștigător. SUPERAVANTAJ îți plătește câștigul pe loc, iar tot ce urmează în meci, nu te mai afectează.

Da, adversara echipei pe care tu ai mizat poate reveni și încheia la egalitate, sau poate chiar reușește să întoarcă meciul și să câștige. Tu rămâi câștigător, rămâi pasionat, rămâi responsabil!

SUPERAVANTAJ e activ în meciurile din 70 de competiții din fotbal, un grup select, din care fac parte Champions League, Europa League, Conference League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, plus, bineînțeles, SuperLiga, Liga 2, Cupa României și Super Cupa, precum și competițiile acestei perioade: Preliminariile Europeanului din 2024 și Europeanul Under 21, sau campionatele Norvegiei (Eliteserien) și Suediei (Allsvenskan).

Fii Super, Fii Responsabil când te bucuri de pariurile pe fotbal

Acum, 2-0 nu mai e cel mai periculos scor, legendara vorbă a suporterilor a expirat. Acum, 2-0 e cel mai rapid scor câștigător!

Și orice desprindere la cel puțin două goluri a echipei pe care tu ai pariat înseamnă victoria în meci!

SUPERAVANTAJ transformă destinul pariurilor din cele mai populare meciuri și îți oferă bucurii fabuloase!

Vezi spotul promoțional care e deja un fenomen și pregătește-te de călătorii emoționale extraordinare!

GO SUPER cu SUPERAVANTAJ

Liga2.ro 17 Jun. 2023, 21:05 Publicitate
Pe aceeași temă