Răzvan Cadar își începe primul mandat întreg la conducerea AJF Arad. Nu a avut oponent la alegeri

Autor: Călin MNERIE Publicat: 21 May. 2022, 13:27 Actualizat: 21 May. 2022, 13:28 Liga 4

Afiliații Asociației Județene de Fotbal Arad și-au ales conducătorii pentru următorii patru ani.

Nu a fost un vot în adevăratul sens al cuvântului din partea celor 63 de conducători de cluburi prezenți ieri după amiază în gradina de vară a Hotelului President din Arad, ci mai degrabă o validare a numelor din dreptul fiecărei funcții, începând cu cel al președintelui Răzvan Cadar.

Echipa de conducere a AJF Arad continuă în aceeași formulă, cu excepția reprezentantului echipelor din Liga 5

Practic, echipa fostului arbitru rămâne aceeași din mini-mandatul 2020-2022, cu excepția reprezentantului echipelor din Liga a 5-a în CEx. În locul lui Ciprian Horga (FC Sîntana 2016) a fost desemnat Vasile Schmidt (Voința Macea).

În rest, Andras Mako și Ovidiu Coman au fost confirmați vicepreședinți, Cătălin Puia (Unirea Sântana) – reprezentant al echipelor de Liga a 4-a, Nelu Iovescu (Mureșana Mândruloc) – reprezentant al echipelor de Liga a 6-a și Dinu Donca (CSȘ Gloria), din partea cluburilor de copii și juniori.

Secretarul AJF va fi mai departe Vasile Rad, în timp ce doamnele Alina Veronica Onaga și Olga Carmen Furdea (absentă ieri din motive personale) se vor ocupa de finanțele instituției, ca și contabilă, respectiv trezorier. Casian Băla e confirmat și el în fruntea arbitrilor arădeni.

Universitatea Aurel Vlaicu Arad va sprijini în continuare AJF-ul

Procedura de vot a fost condusă de Octavian Goga, vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și membru al Comitetului Executiv al FRF ca reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal.

Alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, Goga fusese invitat și la investirea din 2018 a lui Lucaci, în memoria căruia participanții au ținut un moment de reculegere chiar în debutul Adunării Generale de ieri.

Romeo Malac, Cristian Petrean, Cristian Petropulos și Radu Bitea, șefii fotbalului județean din Timiș, Hunedoara, Alba și Bihor au onorat și ei cu prezența alegerile de azi. Lectorul universitar dr. Gabriel Marconi a reafirmat sprijinul Universității Aurel Vlaicu Arad pentru ”echipa Cadar”, aflată la primul mandat întreg.

În timpul mandatelor regretatului Adrian Lucaci, Consiliul Județean Arad a fost partener stabil al AJF-ului, prin implicarea celor doi vicepreședinți. Unul dintre ei, Răzvan Cadar e succesorul fostului fundaș al UTA-ei, iar Sergiu Bîlcea își sprijină colegul și prietenul și în următorii patru ani. Ambii au luat cuvântul ieri, iar Sport Arad a filmat mesajele lor:

Răzvan Cadar:

Sergiu Bîlcea:

Foto și video: Sport Arad

Autor: Călin MNERIE Publicat: 21 May. 2022, 13:27 Actualizat: 21 May. 2022, 13:28 Liga 4
Pe aceeași temă