Rămâne baraj în trei pentru promovarea în Liga a III-a

Mihai Andries 12 Apr. 2014, 05:00 Liga 4
Rămâne baraj în trei** pentru promovarea în Liga a III-a

De mai bine de o lună, în Arad s-a aflat că recent alesul președinte al FRF va fi oaspetele de onoare al derby-ului programat sâmbătă, la Pecica, între Progresul și UTA. Răzvan Burleanu a anunțat vineri că nu va putea onora invitația făcută de Adi Lucaci, din cauza programului mult prea încărcat, în care au mai intervenit câteva modificări de ultimă oră.

Glumind pe temă, fiul fostului fotbalist de la SC Bacău din anii 80-90 le-a reamintit celor care au uitat că e vorba de un simplu meci de fotbal. Și e imparțial. „Din nefericire, nu voi putea fi prezent la derby-ul de Liga Campionilor de mâine. N-am nicio favorită la meci!, a zâmbit Burleanu.

Rămâne baraj în trei pentru Liga a III-a

Apropo de subiect, Răzvan Burleanu a reamintit ideea de reorganizare a eșaloanelor doi și trei, cu două serii a câte 12 echipe (cu play-off și play-out) la Liga a II-a și șase serii câte 14 echipe. Modificările ar urma să fie propuse următoarei Adunări Generale. Președintele FRF s-a referit și la zvonul modificării barajului „în trei” pentru promovare în eșalonul terț: Niciun sistem competițional nu se poate modifica în momentul desfășurării. Doar anul viitor.

Data disputării barajelor va fi anunțată pe 17 aprilie.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 12 Apr. 2014, 05:00 Liga 4
Pe aceeași temă