Manevră incredibilă făcută de AJF Sălaj pentru a schimba clasamentul Ligii a 4-a! A făcut cadou unei echipe 36 de goluri, pentru a o urca un loc în clasament

Marius ANGHEL 23 May. 2022, 20:22 Liga 4
Manevră incredibilă făcută de AJF Sălaj pentru a schimba clasamentul Ligii a 4-a! A făcut cadou unei echipe 36 de goluri, pentru a o urca un loc în clasament

Manevră incredibilă făcută de Asociația Județeană de Fotbal Sălaj pentru a schimba ordinea în clasamentul Ligii a 4-a la finalul sezonului regular, înainte de disputarea play-off-ului care va da campioana, adică echipa care va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3.

Pentru a trece pe locul 4 echipa care a termina sezonul regular pe locul 5, AJF-ul condus de Daniel Sabou (foto, alături de Răzvan Burleanu, președintele FRF) a schimbat rezultatul unui meci disputat în tur din 4-2 în 40-2, a remarcat Sportul Sălăjean.

AJF Sălaj i-a făcut cadou echipei AS Juniorii Ip 36 de goluri pentru a o urca pe locul 4 în clasamentul Ligii a 4-a

După disputarea ultimei etape a sezonului regular, echipele Rapid Zimbor și AS Juniorii Ip s-au aflat la egalitate de puncte, 28, acumulate în 20 de meciuri, pe locurile 4, respectiv 5. Locul 4 este ultimul care duce în play-off-ul care determină campioana Ligii a 4-a, astfel că a fost nevoie de departajarea echipelor. Iar primul criteriu de departajare este rezultatele înregistrate în meciurile directe. Formația din Ip a câștigat în tur cu 3-1, iar în retur a înregistrat o remiză la Zimbor, scor 2-2, astfel că aceasta trebuia să ocupe locul 4.

Cum gruparea din Zimbor stătea mult mai bine la golaveraj, 53-43 față de 37-48, cei de la AJF Sălaj au găsit o nouă inovație pentru ca AS Juniorii IP să treacă în clasament de pe locul 5 pe 4. Au trecut scorul de 40-2 la un meci din tur, din etapa a 3-a (disputată la 26 septembrie 2021), dintre AS Juniorii Ip şi Ardealul Crişeni, care în realitate a fost doar 4-2, pentru ca formația din Ip să aibă un golaveraj cu ajutorul căruia programul care genera clasamentul să o plaseze și practic deasupra celor de la Zimbor.

Sportul Sălăjean a remarcat această manevră făcută de AJF-ul condus de Sabou și a făcut-o publică.

”Scorul a fost modificat şi a fost trecut 40-2!!! Astfel spus, un cadou din partea AJF Sălaj de 36 de goluri pentru ca şi pe site-ul oficial, gruparea din Ip să fie pe locul 4.
Cu un astfel de scor trecut «din burtă», AS Ip are acum un golaveraj de invidiat: 73 de goluri marcate şi 48 primite. Oricum, echipa lui Nagy Mihai merge pe merit în play-off, deoarece primul criteriu de departajare sunt rezultatele din meciurile directe.
În aceste condiţii, nu era nevoie ca AJF Sălaj să facă o astfel de manevră, tocmai pe un site oficial, pentru care toate echipele cotizează o taxă de administrare”, a notat sursa citată.

Ulterior, remarcând că a fost desconspirată și s-a făcut de râs, AJF Sălaj a modificat scorul de 40-2 în 4-2, cum s-a înregistrat pe teren, iar clasamentul a revenit și el la normal, cu golaverajele adevărate.

Rapid Jibou, mare favorită să fie campioana Sălajului și să meargă la barajul de promovare în Liga 3

În play-off-ul Ligii a 4-a Sălaj merg Rapid Jibou (56 puncte), AS FC Chieșd (43 puncte), Someșul Someș Odorhei (37 puncte) și AS Juniorii Ip (28 puncte).

Rapid Jibou este mare favorită să câștige acest sezon și să fie echipa care va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3.

Aceasta va întâlni în dublă manșă reprezentanta județului Maramureș, turul urmând să aibă loc în data de 18 iunie, ora 18:00, iar returul la 25 iunie, de la ora 17:30.

Clasamentul Ligii a 4-a Sălaj după manavra făcută de AJF:

Clasamentul Ligii a 4-a Sălaj revenit la normal:

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-va-avea-un-nou-format-incepand-cu-sezonul-2022-2023-si-un-nou-sponsor-care-ii-da-numele-competitia-va-avea-o-noua-forma-mai-atractiva-cu-mai-multe-dueluri-tari-pe-modelul-vi-19232709

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-tras-la-sorti-duelurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2022-2023-19220424

https://liga2.prosport.ro/liga-4/acb-ineu-este-campioana-judetului-arad-si-a-zdrobit-adversarul-direct-pentru-obtinerea-titlului-in-liga-4-iar-promovarea-in-liga-3-ar-trebui-sa-fie-o-formalitate-19232683

https://liga2.prosport.ro/liga-4/olimpic-zarnesti-este-noua-campioana-a-ligii-a-4-a-brasov-mihai-stere-a-fost-un-sezon-pe-care-l-am-dominat-de-la-un-capat-la-altul-adversarul-pe-care-il-va-intalni-la-barajul-de-p-19232671

https://liga2.prosport.ro/liga-4/flacara-erbiceni-campioana-neinvinsa-in-liga-a-4-a-iasi-marius-onofras-ovidiu-mihalache-si-ceilalti-jucatori-ai-echipei-din-erbiceni-au-primit-trofeul-si-medaliile-de-campioni-19231971

Marius ANGHEL 23 May. 2022, 20:22 Liga 4
Pe aceeași temă